world-map

Tweedehands software

Bent u op de hoogte van de aanzienlijke besparingen en voordelen van tweedehands Microsoft softwarelicenties? Voor veel organisaties blijft deze markt onontgonnen, omdat deze vaak als complex en ondoorzichtig wordt beschouwd. Toch zijn de voordelen vergelijkbaar met nieuwe Microsoft licenties, inclusief toegang tot product-updates en ondersteuning van ontwikkelaars. Het belangrijkste verschil? De kosten! De besparingen zijn aanzienlijk omdat u alleen betaalt voor de gebruiksrechten, niet voor de volledige prijs van nieuwe software.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Optimaliseer met tweedehands softwareoplossingen

Q-Advise staat aan de top van deze markt met zijn unieke expertise. De uitspraak van het Europees Hof van Justitie (C128-11 / 3 juli 2012), die de koop en verkoop van Microsoft softwarelicenties legaliseerde, heeft een significante markt voor gebruikte softwarelicenties in heel Europa aangewakkerd. Onze kennis van deze markt en haar procedures maakt ons uniek.

Wij geloven dat uw budget nooit een belemmering mag zijn om toegang te krijgen tot de software die u nodig heeft. Ons netwerk van licentie-experts is gespecialiseerd in de markt van tweedehands licenties en zorgt ervoor dat u de beste prijzen krijgt voor aankopen en de hoogste biedingen voor verkopen. Of u nu op zoek bent naar kosteneffectieve tweedehands licenties of waarde wilt creëren uit overtollige licenties; wij staan voor u klaar.

Bureau met laptop

Win-win situatie

Het kopen van tweedehands software is niet alleen economisch, het is ook een slimme manier om toegang te krijgen tot dezelfde functies en functionaliteiten als duurdere plannen. Met potentiële besparingen variërend van 30% tot 70% van de standaardprijzen van Microsoft, is het een win-winsituatie waarbij u uw softwarecapaciteiten verbetert, terwijl u binnen uw budget blijft.

Klaar om uw opties te verkennen?

Bent u geïnteresseerd in een prijsbepaling voor uw ongebruikte Microsoft-licenties? Of wilt u besparen op uw investering in Microsoft licenties door gebruikte licenties te kopen? Neem dan direct contact op met Q-Advise.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!