world-map

Second opinion

Twijfelt u aan het voorstel van Microsoft of het advies van uw LSP of CSP partner? Bij Q-Advise benaderen we licentieregels vanuit uw perspectief, niet vanuit het perspectief van Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, de auditor of de verkopende partner. Met verschillende leveranciers die licenties aanbieden tegen verschillende prijzen, is onze second opinion uw sleutel tot het krijgen van de beste waarde voor uw geld. In slechts één dag kunnen we hun advies of voorstel analyseren en u vertellen of het echt de beste deal voor u is. 

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Op zoek naar een second opinion?

Een grote Microsoft software-aankoop doen zou geen sprong in het diepe moeten zijn. Ons team van licentie-experts, contractonderhandelaars en Microsoft SAM experts staat klaar om u te helpen alles te begrijpen. We helpen u bij het bepalen van de juiste Microsoft licenties voor uw behoeften en controleren of de kosten opwegen tegen de baten. Een onbevooroordeelde second opinion van ons opent een wereld van mogelijkheden. 

Betere deals

Het gaat niet alleen om het vergelijken van offertes; we kunnen betere deals onderhandelen en kortingen of promoties ontdekken die u misschien niet kende. Daarnaast lezen we de licentieregels in het belang van uw organisatie. Waar de verkopende partij in veel gevallen de licentieregels leest in belang van het verkopen van nog meer licenties. We zijn er om ervoor te zorgen dat u niet alleen een leverancier of een softwareproduct kiest, maar ook een slimme, weloverwogen  beslissing neemt dat past binnen de organisatie.

We denken vooruit

Het team van Q-Advise inschakelen betekent vooruit denken. We helpen u licenties te kiezen die niet alleen aan uw huidige behoeften voldoen, maar ook schaalbaar zijn voor toekomstige groei en compatibel zijn met uw bestaande infrastructuur. Deze vooruitziende blik helpt kostbare migraties of upgrades in de toekomst te voorkomen.

Aansluiting bij uw bedrijf

De functies, mogelijkheden, voorwaarden en condities van elke softwarefabrikant of reseller verschillen. Het meest belangrijkst is, is wat voor uw bedrijf werkt. Dit heeft zowel betrekken op Enterprise Agreement contracten, maar ook op CSP, MPSA en NCE contracten. We zijn er om ervoor te zorgen dat de licenties die u kiest perfect aansluiten op de behoeften en vereisten van uw organisatie. Laat kosten niet het enige criterium zijn in uw beslissing. We helpen u de voorwaarden te onderzoeken, gunstigere voorwaarden te onderhandelen en mogelijke valkuilen zoals verborgen kosten of beperkende clausules te vermijden. Q-Advise is niet verbonden aan de grote softwarefabrikanten als Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP en ook niet aan de LSP en CSP partners.

 

Bescherm uw organisatie

Een second opinion krijgen van Q-Advise gaat over het verminderen van risico’s en ervoor zorgen dat u geen overhaaste beslissing neemt, die gepaard gaat met aanzienlijke financiële investeringen. Het gaat erom uw organisatie te beschermen tegen onvoorziene uitdagingen die zich kunnen voordoen bij een bepaalde leverancier of licentie.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!