world-map

Partnerselectie

Haalt uw organisatie alles uit haar software assetmanagement? Hoewel compliance en kostenbesparingen cruciaal zijn, moet u er ook voor zorgen dat u de juiste Licensing Solution Provider (LSP) kiest. Verschillende LSP’s hebben verschillende sterke en zwakke punten maar ook verschillende prijzen vanwege hun unieke overeenkomsten met softwarefabrikanten. Dit kan het vinden van de juiste partner voor uw organisatie bemoeilijken.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Onze onafhankelijke aanpak helpt u kiezen

Bij Q-Advise zijn we gespecialiseerd in het vinden van de ideale LSP voor uw organisatie. Onze onafhankelijke aanpak richt zich uitsluitend op factoren die voor u van belang zijn, waardoor een keuze ontstaat die perfect aansluit bij de behoeften van uw organisatie.

LSP’s, geautoriseerd door Microsoft, bieden verschillende licentiedeals zoals Enterprise Agreement, Enterprise Subscription Agreements en Microsoft Product and Services Agreement (MPSA). Hun commissie, variërend van 1-25% en in sommge gevallen zelfs meer door verkoop van extra diensten, is afhankelijk van het contracttype en de omvang van de deal. Het hoofd bieden aan dit landschap kan complex zijn, vooral omdat Microsoft de LSP’s niet specifiek vermeldt. Maar maakt u zich geen zorgen: Q-Advise kent het terrein. We hebben een uitgebreid kennis van alle LSP’s en kunnen u helpen een LSP te selecteren die het beste bij uw bedrijf past.

Wisselen van partner wanneer u wenst

Als klant van Microsoft bepaalt u welke Microsoft partner op uw contract komt te staan. U heeft de flexibiliteit om licentiepartners te wijzigen wanneer het u uitkomt. Ongeacht het contract: of het nu een Enteprise Agreement, MPSA, CSP of een NCE overeenkomst is. In tegenstelling tot de gangbare opvatting is er nooit een slecht moment om uw contract te verplaatsen, vooral niet als u niet tevreden bent met uw huidige LSP of CSP partner.

Gestandaardiseerd overgangsplan

We hebben tal van tevreden klanten geholpen bij het veranderen van partners in hun enterprise- en cloud overeenkomsten. Hierbij maken we gebruik van het gestandaardiseerde overgangsplan dat we hebben ontwikkeld om het proces soepel en probleemloos te laten verlopen.

Optimaliseren van partnerselectie

Als u een contractverlenging of contractuitbreiding nadert, laat Q-Advise u dan ondersteunen bij het kiezen van de juiste LSP of CSP partner. Neem vandaag nog contact met ons op om uw LSP- en CSP-selectie te optimaliseren!

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!