world-map

Microsoft licenties

Q-Advise is een onafhankelijke Microsoft adviesorganisatie die uitstekende resultaten behaalt in Microsoft-onderhandelingen en optimaliseert in uw belang. Zet onze expertise en onze AI-tools in tijdens een onderhandeling over een Microsoft-contract, jaartelling, Cloud-optimalisatie of een audit en houd de controle in handen. Creëer een voorsprong met de onafhankelijk benadering van Q-Advise.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 50 jaar ervaring

Vereenvoudig Microsoft-licenties: navigeer met vertrouwen en duidelijkheid

Een onafhankelijke Microsoft adviesorganisatie die uitstekende resultaten behaalt in Microsoft-onderhandelingen en optimaliseert in uw belang. Laat u niet verrassen door Microsoft en haar partners! Zet onze expertise en onze AI-tools in tijdens een onderhandeling over een Microsoft-contract, jaarlijkse rapportage, Cloud-optimalisatie of audit en houd de controle in handen. Creëer een voorsprong met de onafhankelijk benadering van Q-Advise.

Vereenvoudig Microsoft-licenties: navigeer met vertrouwen en duidelijkheid

Het verkrijgen van inzicht in Microsoft-licenties en cloud bundles kan frustrerend en tijdrovend zijn. Veel Microsoft klanten  ervaren hier dan ook moeilijkheden mee. Door het uitgebreide scala aan on-premises en cloud-oplossingen, evenals de jaarlijkse prijsstijgingen, is het een uitdaging om bij te blijven met de frequente veranderingen en hoge kosten die hiermee gemoeid zijn.

Daarom is het zo belangrijk om tijdens uw Microsoft-project onafhankelijke experts  te hebben. Onafhankelijke specialisten die niet worden betaald door Microsoft, maar eenvoudigweg uw belang vertegenwoordigt en uw kennis van de licenties van Microsoft vergroot. Een onafhankelijke organisatie die uw onderhandelingskracht versterkt tijdens contractvernieuwingen of audits.

De complexiteit van Microsoft-licenties de baas

Vindt u het moeilijk om het steeds veranderende landschap van Microsoft software-licenties te begrijpen? De verkoopinspanningen van Microsoft komen niet altijd overeen met uw belangen.

Bij Q-Advise zijn we gespecialiseerd in het ontcijferen van deze complexiteit, zodat uw Microsoft licentie-strategie zowel voldoet aan de regels, als optimaal is afgestemd op uw behoeften.

De opties voor Microsoft-licenties zijn uitgebreid: van cloud abonnementen tot eeuwigdurende on-premises producten , per gebruiker of per apparaat, per core,  on-premises tot cloudoplossingen en verschillende contractvormen.

Komt u er niet uit? Wij helpen u verder!

Zoekt u Microsoft experts omdat u geen tijd heeft om licenties eigen te maken? Voelt u zich in een hoek gedreven? Heeft u moeite om het bos door de bomen te zien? Maakt u geen zorgen: Q-Advise kent dit bos als haar broekzak. We werken nauw met u samen om uw huidige omgeving en toekomstige verwachtingen wat betreft uw Microsoft-landschap te begrijpen. 

Ons doel?

U informeren over aangepaste Microsoft licentiescenario’s, zodat u weloverwogen  beslissingen kunt nemen aan de hand van ons onafhankelijke advies. Met de hulp van onze ervaren Microsoft licentiespecialisten en dealmakers krijgt u het beste rendement uit uw investering.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!