world-map

Microsoft contract-onderhandeling

Als het gaat om Microsoft conntractonderhandeling, spelen onze jarenlange ervaring en meer dan 200 klantcases een grote rol. Bij Q-Advise weten we precies wat zowel financieel als inhoudelijk haalbaar is tijdens een Microsoft onderhandeling. We weten als geen ander waar de belangen van Microsoft ligt. Onze aanpak draait niet alleen om benchmarking en onderhandelingstechnieken: het gaat ook om slimme rationalisatie die klanten heeft geholpen hun uitgaven met wel 60% te verminderen.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Leid de Microsoft onderhandeling met onze expertise.

Onze kennis van Microsoft contracten, producten en -diensten kent geen grenzen. Of het nu gaat om contracten als Enterprise Agreement, CSP of serverproducten, cloudservices zoals Azure, of Office 365 en Microsoft 365: wij weten waar de onderhandelingsruimte zit. Deze kennis zorgt ervoor dat we altijd meer dan het maximale behalen in uw belang.

Samen onderhandelen

Het voeren van Microsoft onderhandelingen kan aanvoelen als in het onbekende stappen, maar met ons team aan uw zijde is het een heel ander verhaal. We zijn thuis in verschillende Microsoft licentiemodellen: zowel gebruikers, apparaat, en abonnementen gebaseerde licenties. We begrijpen hoe elk model van invloed is op kosten, schaalbaarheid en flexibiliteit en we zijn hier om u erdoorheen te leiden. Daarnaast zijn wij goed op de hoogte wat belangrijk is voor de accountmanager van Microsoft. Zij hebben ook belangen, deze belangen gebruiken wij in ons voordeel voor uw belang.

Vergaande kennis

We brengen uw data, vele klantcases, vergaande kennis van de functies en beperkingen van verschillende Microsoft producten naar de onderhandelingstafel. Ons advies is afgestemd op uw unieke behoeften en helpt u beslissen of een lange termijn- of korte termijnlicentie de juiste keuze is.

Onderhandelingstechnieken

Jarenlange verfijning van onze Microsoft onderhandelingstechnieken en vaardigheden  maakt dat we bedreven zijn in het veiligstellen van gunstige voorwaarden, uitzonderingen, extra funding, hoge kortingen voor u. We weten hoe we marktgegevens in uw voordeel kunnen gebruiken, waardoor uw positie in onderhandelingen wordt versterkt.

Voorwaarden

Of het nu gaat om onderhandeling voor uw Enterprise Agreement, CSP, NCE, MPSA of uw SPLA contract. We zijn als geen ander instaat in het identificeren en verduidelijken van dubbelzinnige taalconstructies die van invloed kunnen zijn op uw Microsoft licentiekosten en -gebruik.

Met Q-Advise ondertekent u niet zomaar een Microsoft contract; u tekent een Microsoft contract waar u  mee thuis kan komen.

Onze missie

Naast de complexe licentieregels richten softwareleveranciers en resellers zich vaak op de inkomsten en fees uit audits en de verkoop van veel te hoog geprijsde software en clouddiensten die u in veel gevallen niet nodig heeft.

Daarom zijn wij op een missie!

Wij willen, als toonaangevende onafhankelijke Microsoft adviesorganisaties, bedrijven helpen miljarden te besparen. Door onze ervaring en onafhankelijkheid zorgen wij dat u weer controle krijgt over uw licenties. Wij implementeren kostenbesparende maatregelen en processen, geholpen door onze tools.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!