world-map

Microsoft Cloud Optimalisatie

Benut u de efficiëntie van uw cloudservices met Microsoft Office 365, Microsoft 365 en Azure? Veel bedrijven zien efficiënt licentie- en kostenbeheer van hun cloud omgeving over het hoofd. Het resultaat: opgeblazen kosten en onderbenutte licenties. Met de Cloud Health Check van Q-Advise kunt u dit omdraaien, zodat uw cloudservices niet alleen operationeel zijn maar ook kosteneffectief.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 100 cloud optimalisaties uitgevoerd

Optimaliseer uw investering in de Microsoft cloud

Heeft u ook te maken met buitensporige kosten voor cloudlicenties? Het bundelen van Microsoft producten kan dit probleem verergeren naast het niet goed inzichtelijk hebben hoe de bundels zijn samengestgeld. Dit leidt vaak tot een stijging van de abonnementskosten, waarbij bedrijven betalen voor services die ze niet volledig benutten. De kernoorzaak? Een gebrek aan gespecialiseerde kennis in cloud-licenties, contracten en beheer.

Optimaliseren van Office 365 & Microsoft 365

Haalt u echt het maximale uit uw Microsoft 365- of Office 365-abonnementen? Net als veel andere bedrijven betaalt u  te veel voor deze diensten. Q-Advise is gespecialiseerd in het optimaliseren van uw cloudservices en licentie-kostenbeheer, zodat u niet alleen gedekt bent, maar ook waarde maximaliseert.

Het optimaliseren van uw Microsoft 365-abonnementen is niet alleen een aanbeveling, het is ook een must als u aanzienlijke besparingen wilt realiseren. Q-Advise heeft een bewezen track record van het helpen van klanten om maximaal rendement te behalen op hun cloud investering. We passen uw cloud -uitgaven aan op basis van het werkelijke cloud gebruik binnen uw organisatie, waardoor onnodige kosten worden geëlimineerd.

Uw cloud optimaliseren met Q-Advise’s Q360: cloudbeheer  met AI technieken

Haalt u het maximale uit uw investeringen in Azure en Microsoft 365? We hebben de perfecte oplossing voor u: Q360. Dit is onze op AI gebaseerde tool, speciaal ontworpen om uw cloudbeheer te stroomlijnen. Q360 biedt een uitgebreid overzicht van uw gehele cloud-omgeving, waardoor u onnodige kosten en overcapaciteit in softwarelicenties en cloud abonnementen kunt vermijden.

Ons optimalisatieproces in drie stappen:

  1. Verbinden: Het opzetten van Q360 is snel en eenvoudig. U bent snel operationeel en klaar om het volledige potentieel te benutten.
  2. Analyseren: Q360 duikt diep in uw gebruiksdata en beoordeelt zowel uw huidige als toekomstige licentie-posities. Deze grondige analyse zorgt ervoor dat u op het juiste spoor gezet wordt.
  3. Rapporteren: We leveren duidelijke, bruikbare aanbevelingen. U ontvangt inzichten over mogelijkheden voor kostenbesparingen en verschillende optimalisatie-strategieën die zijn afgestemd op uw behoeften.

Q-Advise gaat verder dan alleen cijfers. We bieden gedetailleerde rapporten over gebruikersprofielen en werkelijk gebruik, waarbij onderbenutte licenties worden benadrukt en waardoor wordt geïdentificeerd waar u kosten kunt besparen zonder de efficiëntie te compromitteren. Met onze begeleiding kunt u aanzienlijk besparen op de kosten van uw Microsoft 365- of Office 365- contracten, twarelicenties, zodat u alleen betaalt voor cloud producten wat u echt gebruikt. .

Maximaal rendement: haal het maximale  uit uw cloud-abonnementen

Benut u uw cloud-abonnementen volledig? Met de strategische licentie-optimalisatie van Q-Advise kan uw IT-afdeling ervoor zorgen dat elk aspect van uw software direct bijdraagt aan de productiviteit van uw bedrijf. Deze benadering betekent dat u investeert in software en cloud producten die uw bedrijf daadwerkelijk nodig heeft en gebruikt.

Zeg vaarwel tegen uitgaven aan licenties en cloud servics die ongebruikt blijven. De expertise van Q-Advise in het optimaliseren van Microsoft 365, Office 365 en Azure  is best in class. . U profiteert van onze bewezen staat van dienst in het aanzienlijk verlagen van softwarekosten voor organisaties van alle groottes en sectoren. U bespaart niet alleen geld; u investeert het waar het een verschil maakt.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!