world-map

Licentie experts

Voelt het bijhouden van voortdurend veranderende licentieregels als een continue strijd voor uw ICT-afdeling? U bent niet de enige. Met softwarefabrikanten die voortdurend hun complexe regels en voorwaarden aanpassen en resellers die namens de softwarefabrikanten opereren, kan het beheer van licenties een zware taak lijken. Maar: u hoeft het niet alleen te doen.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Uw team van Microsoft experts voor zorgeloos licentiebeheer

Ons team bij Q-Advise is zeer ervaren in licenties en cloud-producten. We hebben jarenlang in de licentie-wereld doorgebracht. Hierdoor hebben we de knowhow om u te leiden naar de beste aankopen van softwarelicenties die passen bij de unieke behoeften van uw organisatie. Zie ons als uw persoonlijke en onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties: samen behalen we uw doelstellingen.

Controle over uw licenties en cloud-producten

Nauwkeurige registraties van softwarelicenties, overeenkomsten en compliance-rapportages zijn meer dan alleen papierwerk: ze vormen uw vangnet. Met onze beproefde tools en expertise staan ​​we klaar om u te helpen bij het bijhouden en controleren van het gebruik van licenties en cloud-producten. Of het nu gaat om het voorbereiden op een audit door Microsoft, een contractonderhandeling of een optimalisatietraject.

Altijd up-to-date

In het voortdurend veranderende landschap van licentieregels is up-to-date blijven essentieel. En dat is precies wat wij doen. We houden een constant oog op veranderingen in de branche, dus ongeacht welke onverwachte wendingen uw kant op komen: wij staan klaar met de strategieën en ondersteuning die uw organisatie nodig heeft.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!