world-map

De licentie-experts

Licentie experts

Microsoft licentie experts geven onafhankelijk advies

Welke software is geïnstalleerd? Wat is er aangekocht en wat wordt er daadwerkelijk gebruikt? Of is nodig om uw softwarelicentie onder controle te houden of te verbeteren? Zowel op de korte termijn als op de lange termijn, de onafhankelijke licentie experts van Q-Advise helpen u graag met al uw vragen over Microsoft-licenties.

Neem contact op met onze software licentie specialisten

De licentie experts van Q-Advise begeleiden bedrijven met het proces om hun licentiepositie weer op orde te krijgen. Als onafhankelijk organisatie op het gebied van software licenties, denken wij vanuit het belang van de klant. Ons belang is niet om zoveel mogelijk nieuwe software licenties te verkopen.

In tegenstelling tot veel andere bedrijven, verkopen wij geen licenties. Wij kunnen daarom onafhankelijk advies geven.

Wat zijn uw wensen & behoeftes?

Aan de hand van uw licentiepositie, wensen en behoeften bouwen we scenario’s om inzichtelijk te maken welke mogelijkheden er zijn. Q-Advise beschikt over een team van oud-medewerkers van resellers, klanten en vendors. Zij geven u volledig en helder inzicht over de mogelijkheden. U komt daardoor niet voor verrassingen te staan bij een ‘Audit’ of ‘Friendly Review’. Wij geven u een concreet en goed onderbouwd licentie-advies over de besparingen, die u kunt realiseren. Tevens krijgt u advies over wat u moet doen om uw licentiepositie weer volledig ‘compliant’ te krijgen. Of het nu om een nieuw Microsoft-contract gaat, een Cloud-behoefte of een business case voor de onderhandelingen met Microsoft, Q-advise kan het allemaal.

Wat doet Q Advise voor u?

Vendors en resellers (Microsoft Licensing Solution Provider oftewel LSP) hebben doorgaans maar één doel en dat is zoveel mogelijk softwareproducten verkopen. Ook als u die producten niet of zelden gebruikt. Door de complexiteit van deze materie, vinden veel organisaties het lastig om te beoordelen hoeveel softwarelicenties zij daadwerkelijk moeten aanschaffen en wat een logische prijs is om te betalen. De licentie-experts van Q Advise zijn in staat om binnen enkele uren de aanbieding of het advies van een reseller te analyseren. Wij geven aan of deze aanbieding juist is en of er nog meer besparingen mogelijk zijn. Tijdig maar vooral onafhankelijk advies en begeleiding zijn hierbij van essentieel belang. Q- advise biedt u een onafhankelijk software licentie advies voor al uw vragen over Microsoft-licenties.Q Advise licentie experts

Hoe geven wij advies?

Q-Advise heeft geen financiële afspraken met Microsoft. We worden dus ook niet beloond door Microsoft voor de diensten, die wij uitvoeren voor onze klanten. Wij onderscheiden ons door oprecht te adviseren aan de hand van uw wensen en middelen. Onze adviezen zijn duidelijk, onafhankelijk en transparant. Wij geven concreet aan wat wij verwachten, dat u kunt besparen en wat door ons in rekening gebracht wordt om dit realiseren. Die verwachting is niet 100% gegarandeerd, maar heeft wel een hoge slagingskans. Q-advise gaat namelijk verder waar Microsoft en andere partijen stoppen. Met grote besparingen voor u als resultaat.

Neem contact op met onze onderhandelaars & software licentie specialisten

Gerelateerde artikelen: