world-map

License health check

Haalt u het maximale uit uw Microsoft Office 365? Het komt vaak voor dat bedrijven betalen voor cloud-services die ze niet gebruiken. Zoals bijvoorbeeld die Microsoft Project- en Visio-abonnementen die onbenut blijven. Of de exchange online die al in uw E3 of E5 zit. Twijfelt u over uw gebruik? Daar is onze Office 365 health check precies voor bedoeld. We laten u zien wie wat gebruikt, zodat u goed geïnformeerde en rechtvaardige beslissingen kunt nemen.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Ontdek besparingen in uw Microsoft 365 en Office 365 plannen

Een van de grootste verborgen kostenposten in veel bedrijven is betalen voor inactieve of niet-toegewezen cloudservices. Het is een veel voorkomend probleem: organisaties nemen vaak meer cloudservice-licenties af dan ze daadwerkelijk nodig hebben. En met Microsoft die zijn producten bundelt en met de vrijwel jaarlijkse prijsverhogingen, kunnen abonnementskosten snel stijgen. Dit leidt tot onnodige uitgaven.

Onze cloud health check biedt de oplossing

Als het beheren van uw kosten voor Office 365- of Microsoft 365-abonnementen aanvoelt als een ware uitdaging, bent u niet alleen. We hebben de kosten in de loop der jaren veel zien stijgen bij klanten, dus het is tijd om de controle te nemen. Onze Microsoft cloud health check is uw oplossing tegen het te veel betalen voor licenties en abonnementen die niet gebruikt worden.

Wat houdt de health check in?

Bij Q-Advise hebben we een snelle en effectieve manier ontwikkeld om de hierboven beschreven uitdagingen aan te pakken: de Microsoft license health check. Aangedreven door onze op data gebaseerde tools, geeft deze health check u direct inzicht in waar u kunt besparen.

Voordelen van de Q-Advise Microsoft 365 Licentie Health Check

  • Verlaag uw Microsoft-abonnementskosten;
  • Krijg een duidelijk overzicht van uw licenties en contracten;
  • Vermijd betalen voor overbodige licenties en abonnementen;
  • Stimuleer een betere adoptie van services binnen uw organisatie.

Q-advise: uw partner in het optimaliseren van software-oplossingen 

Ons team van ervaren Microsoft licentie-specialisten zal u inzicht geven in mogelijkheden om te optimaliseren en kosten te besparen. We gebruiken bewezen methoden om uw cloud-data te verzamelen, analyseren en rapporteren, zodat u het meeste waar voor uw investering in Microsoft 365 krijgt.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!