world-map

Azure optimalisatie

Bent u aan het nadenken over hoe u het maximale uit Microsoft Azure kunt halen? U bent niet de enige! Azure optimalisatie is essentieel voor organisaties die kosten willen besparen en een duidelijker beeld willen krijgen van hun Azure services. 

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Verbeter uw Azure ervaring met Q-Advise

Azure optimaliseren is niet eenvoudig. U heeft expertise nodig op onder meer het gebied van infrastructuur, softwareontwikkeling en beveiliging. Dit is waarin ons team van Q-Advise uitblinkt. Met onze jarenlange ervaring in verschillende cloudomgevingen zijn wij in staat u te voorzien van onafhankelijk en eersteklas advies. We beginnen met een diepgaande analyse van hoe uw apps gebruikmaken van de cloudresources van Azure. We verzamelen gegevens uit allerlei bronnen, zoals monitoring, beveiliging en configuratie. Op deze manier spotten we trends die uw efficiëntie kunnen verhogen en potentiële problemen in de kiem kunnen smoren.

We speuren naar kostbare resources of tools die u eigenlijk niet nodig heeft en sturen deze de deur uit. Onze speciale Azure tool is perfect voor dit soort speurwerk. Maar daar stopt het niet. We stemmen ook uw Azure services af op de behoeften van uw apps. Dit betekent betere prestaties, meer flexibiliteit en een cloudomgeving die precies past.

Ook interessant: Azure Hybrid Benefit

Ooit gehoord van Azure Hybrid Benefit? Azure optimaliseren gaat om een volledige herziening voor het verbeteren van  prestaties, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. We duiken in uw cloudomgeving, kijken naar alles: van resourcegebruik tot de beste ontwerpen.

We helpen u slimme beslissingen te nemen over uw Azure investeringen. Zodat u geld kunt besparen en tegelijkertijd prestaties kunt opvoeren. Door slim om te gaan met het gebruik van resources, voorkomt u dat u geld uitgeeft aan dingen die u niet  gebruikt en dus niet nodig heeft. En door eventuele problemen in de architectuur of code van uw apps op te lossen, krijgt u soepelere prestaties en schaalbaarheid, terwijl u de kosten laag houdt.

Kennis van de cloudomgeving

Azure heeft handige tools waarmee u kunt bekijken hoe u het gebruikt: van het grote plaatje tot in de kleinste details. Echter stopt deze ingebakken Microsoft tool op een gegeven moment.  Gelukkig hebben wij onze eigen speciale Azure AI tool die hier een stap verder in gaat. Samen bieden deze tools een schat aan informatie, waarmee u kunt zien waar u kosten kunt besparen en waar u prestaties kunt verbeteren. Deze tools zorgen er ook voor dat u wijzigingen veilig aanbrengt. Ze geven u een duidelijk beeld van de gezondheid van uw systemen , zodat u niet blind opereert wanneer u dingen aanpast. Dit betekent dat u vervelende operationele haperingen of gevreesde downtimes kunt vermijden.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!