world-map

Audit support

Zou het niet geweldig zijn om Microsoft, Oracle, Salesforce of SAP audits met vertrouwen te doorlopen met de juiste expertise op zak? In het huidige IT landschap horen audits erbij voor veel bedrijven. Softwarefabrikanten gebruiken de audits steeds vaker voor inkomsten en extra omzet. De door geavanceerde marktanalyses en kunstmatige intelligentie gedreven audits zijn vaak tijdrovend, kostbaar en potentieel schadelijk voor uw reputatie. Dus, waarom niet de financiële en juridische risico’s minimaliseren met Q-Advise?

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Proactieve auditondersteuning voor uw gemoedsrust

Q-Advise staat klaar om uw belangen te behartigen. Ons team van audit experts is bedreven in het identificeren van risico’s en het bieden van robuuste ondersteuning tijdens externe audits of reviews. We lossen niet alleen problemen op: we voorkomen ze ook. Onze belangrijkste auditservices zijn ontworpen om uw positie te versterken.

Audit defence door Q-Advise In een tijd waarin audits steeds gebruikelijker worden, ondersteunt onze auditservice u. We zorgen ervoor dat u voorbereid en sterk gepositioneerd bent, waardoor effectieve communicatie met leveranciers mogelijk is en u zelfverzekerd aan audit-eisen kunt voldoen.

Audit readiness en voorbereiding Blijf een stap voor. Onze service voorziet u van een duidelijk inzicht in uw huidige licentiepositie, benadrukt mogelijke blootstellingen en omvat een grondige risico- en optimalisatiebeoordeling.

Auditsimulatie Ervaar een gesimuleerd auditscenario om u voor te bereiden op het echte werk. Deze proactieve aanpak helpt u eventuele nalevingsproblemen te begrijpen en op te lossen voordat ze escaleren. Onze diepgaande kennis van leveranciersmotivaties en veelvoorkomende valkuilen stelt ons in staat om u een robuuste audit-verdediging te bieden.

Hand klikt op button

Analyseren van infrastructuur

We analyseren uw infrastructuur nauwkeurig om ervoor te zorgen dat u niet te veel betaalt voor softwarelicenties maar ook niet te weinig.. Onze aanpak omvat onder andere het controleren van:

  • Virtuele machines die  zijn gedekt op fysieke servers;
  • Systemen die als back-ups worden gebruikt;
  • Systemen gedekt door developer licenties;
  • Software die al wordt gedekt door andere contracten of aankopen;
  • Gebundelde software & cloud services die u al hebt aangeschaft.

Ondersteuning op maat, ongeacht uw contracttype

Of u nu onder een Enterprise Agreement, MPSA, Open Value of SPLA-contract valt, onze audit expertise staat tot uw beschikking. We begeleiden u bij interne audits, helpen u om omvangrijke boetes te vermijden en besparen u aanzienlijke kosten.

Neem vandaag nog contact op met Q-Advise voor uitgebreide audit-ondersteuning die u voorop laat lopen en u compliant en zelfverzekerd maakt. Krijg controle over uw auditproces.

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!