Windows Server Licentie

Een Windows Server licentie maakt het mogelijk om juist en rechtmatig software te installeren waarmee u uw eigen bedrijfsnetwerk creëert en meerdere computers in datzelfde netwerk met elkaar verbindt om uiteindelijk in een stabiele en veilige omgeving data op te slaan, diverse applicaties te gebruiken en te kunnen communiceren.

Het aanschaffen van een dergelijke Windows Server licentie en bijbehorende licentiëring tegen nieuwprijs doet, zeker bij grote organisaties, de IT kosten al snel stijgen. Daar kunt u gelukkig flink op besparen; de tweedehands softwarelicenties van Q-Advise zijn namelijk tussen de 30% en 70% goedkoper dan die van uw LSP of Microsoft-reseller.

Vraag vrijblijvend prijsinformatie aan en ontdek hoeveel u kunt besparen.

Offerte aanvragen

Windows Server Standard & Windows Server Datacenter

De Windows Server licentie is doorgaans verkrijgbaar in twee soorten: Standard & Datacenter. De laatstgenoemde heeft meerdere functies en is daardoor geschikt voor grotere ondernemingen. Beide varianten zijn te verkrijgen in de versies 2012, 2016 en 2019. U bent immers niet verplicht om de meest recente versie aan te kopen, waardoor u nóg meer kunt besparen! Laat u adviseren over de verschillen tussen Windows Server Standard en Windows Server Datacenter

Softwarelicenties Kopen & verkopen

Onze adviseurs helpen u graag de juiste Windows Server licentie te kiezen. Daarbij staan we u ook met raad en daad bij wanneer u uw overtollige licenties wilt verkopen. We beschikken over een uitgebreid netwerk waarin we altijd de beste deal vinden voor al uw Microsoft licenties. U kunt daarbij denken aan een:

Kosten besparen met een tweedehands Windows Server licentie

Hoeveel u kunt besparen met een tweedehands, maar originele Windows Server licentie is afhankelijk van uw situatie. Bovendien komen er bij de aankoop heel wat juridische aspecten kijken waar u wellicht geen ervaring mee heeft. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken hoe ook uw organisatie de kosten van haar licentiehuishouding zoveel mogelijk kan terugdringen.

Direct contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief van Q-Advise

Kom in contact