Windows server licentie nodig? Zo bespaart u op uw licenties.

Als bedrijf is het vandaag de dag belangrijk om een kwalitatieve IT-infrastructuur uit te bouwen. In de eerste plaats staan daarbij veiligheid en efficiëntie centraal, maar ook integratie met de cloud wordt meer en meer relevant. Windows Server 2016 slaat bruggen tussen al die noden.

De voordelen van Microsoft Windows server

Windows Server 2019 heeft verschillende interessante functionaliteiten, zowel qua opslag als beveiliging en integratie met de cloud.

Wat opslag betreft heeft het software datacenter van Windows Server een mooie serverdichtheid. Daarnaast hebt u de optie om op of af te schalen. En ook de opslagprijzen zijn aantrekkelijk laag.

Qua beveiliging presteert Windows Server 2019 ook sterk. Mogelijke inbreuken op de beveiliging worden snel herkend, de aanmeldgegevens van de beheerders zijn beschermd en ook de bescherming van Virtuele Machines staat goed op punt.

Windows server 2019 goedkoop aanschaffen met tweedehands licenties

Bij elk bedrijf, van kmo tot multinational, nemen software-licenties een grote hap uit het IT-budget. Al maken ze er wel een noodzakelijk onderdeel van uit. Zeker als het gaat om toepassingen zoals Windows server, die uw IT-omgeving extra beveiligen.

Gelukkig bestaat er een interessante manier om te besparen op uw licentiebudget. Meer bepaald het gebruiken van tweedehands licenties. Een mooi alternatief voor nieuwe licenties, die niet bepaald goedkoop zijn.

Ook voor Windows Server zijn heel wat tweedehands licenties te vinden. Zo bespaart u tot wel 70% op de originele prijs. Bovendien is het helemaal legaal en audit-proof.

Hoe gaat dat dan juist in zijn werk? Heel simpel. Wij bij Q-Advise kopen licenties over van organisaties die ze niet meer gebruiken. Daarna bieden we ze opnieuw aan, zodat mensen die er behoefte aan hebben voordeel kunnen doen door tweedehands licenties aan te schaffen.

Direct contact opnemen

Windows Server tweedehands gebruiken 100% legaal

Ook voor Windows Server 2019 of een oudere versie zoals 2016 vindt u bij ons goedkope licenties die vroeger gebruikt werden bij andere organisaties. En zoals we hierboven al kort lieten vallen, is het introduceren van tweedehands licenties volledig legaal.

In 2012 besliste het Europees Gerechtshof namelijk dat het perfect legaal is om softwarelicenties door te verkopen. Een redenering die ze daarbij maakten, was dat er geen verschil mag bestaan tussen software die je fysiek aankoopt (bv. op een cd of dvd), en software die je online gebruikt of downloadt (dus via een licentie).

Daarmee werd natuurlijk de deur geopend voor interessante besparingen. Zowel voor bedrijven die hun Windows Server licenties niet meer nodig hebben, als voor organisaties die op zoek zijn naar licenties voor Windows Server. Of voor eender welke andere software trouwens.

Bovendien heeft het gebruik van tweedehands licenties geen enkel nadeel. Want niet-fysieke zaken zoals een licentie – wat uiteindelijk gewoon een toegangscode is tot een programma – kunnen per definitie niet verslijten. Er schuilt dus geen enkel gevaar in.

Vraag online uw Windows Server licenties aan

Bent u op zoek naar goedkope Windows Server 2016 ? Vul dan gerust ons online contactformulier in. U krijgt binnen de kortste keren een offerte van Q Advise in uw mailbox. Zoekt u licenties voor andere software? Neem ook dan gerust contact op. We helpen u graag verder.

Direct contact opnemen

Kom in contact