Wat is een Windows Server CAL

Een Client Acces License (CAL) maakt het mogelijk om server software te gebruiken. Met een Windows Server licentie installeert u weliswaar deze software rechtmatig, maar u heeft ook een Windows Server CAL nodig om er ook daadwerkelijk apparaten of gebruikers aan te koppelen. Daarbij vereist ieder apparaat of iedere gebruiker een eigen licentie.

Dat houdt in dat de totale kosten voor een Windows Server CAL per gebruiker al snel hoog op kunnen lopen. Bij Q-Advise kunt u daar echter flink op besparen. Wij bieden u namelijk tweedehands softwarelicenties voor een fractie van de nieuwprijs. U bespaart daarmee al snel tussen de 30% en 70%!

Wat kost een CAL van Microsoft? Vraag het aan onze consultants voor meer informatie.

Ja, ik wil een voorstel aanvragen

RDS & User CAL’s

Bij Q-Advise kunt u terecht voor de Windows Server CAL die voldoet aan de behoeften van uw organisatie. Wij beschikken zowel over voordelige Windows Server User CAL’s als over een groot aanta User & Device CAL’s voor Remote Desktop Services waarmee u in staat bent andere apparaten op afstand aan te sturen. Alle licenties zijn verkrijgbaar in de versies 2008, 2012, 2016 en 2019.

Overige licenties

Onze licentie experts brengen vraag en aanbod bij elkaar. Naast dat we voordelige Windows Server Client Acces Licenses voor u aankopen, zijn we dankzij een uitgebreid netwerk ook in staat om uw overtollige licenties te verkopen of om andere Microsoft licenties aan te schaffen. U kunt daarbij denken aan:

Bespaar nu op de kosten voor een Windows Server CAL

Door een tweedehands Windows Server CAL aan te kopen kunt u de IT kosten voor een groot deel terugschroeven. Aan deze aanschaf zitten echter heel wat juridische haken en ogen waar we bij Q-Advise ruime ervaring mee hebben. Neem daarom vrijblijvend contact op met één van onze consultants en ontdek hoe ook uw organisatie kan profiteren van tweedehands software. We bespreken de mogelijkheden graag.

Direct contact opnemen

 

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief van Q-Advise

Kom in contact