Windows licentie

Groeit uw bedrijf explosief of is er sprake van een fusie dan wel overname? Of heeft u te maken met een compliance issue na een audit of review? Grote kans dat u dan op zoek moet gaan naar een nieuwe Windows licentie voor iedere medewerker. Zeker bij grote organisaties lopen de kosten voor nieuwe licenties al snel op tot grote hoogte.

De aanschaf van tweedehands, gebruikte licenties is dan een uitstekend alternatief. Daarmee bespaart u tot wel 70% per licentie, waarmee u een flinke besparing op uw IT uitgaven kunt realiseren. Echter, vanwege de juridische aspecten die daarbij spelen kunt u de aankoop van gebruikte softwarelicenties beter overlaten aan de specialist: Q-Advise.

Dan krijgt u meteen de beste deal. Gegarandeerd.

Offerte aanvragen

Voordelen van tweedehands Windows licenties

De Windows licentie is in veel organisaties onmisbaar. Dat weet ook fabrikant Microsoft en dus verplicht zij u vaak tot het continu aanschaffen van de nieuwste versies. Met gebruikte licenties is dat echter helemaal niet nodig. U bespaart dus niet alleen op de aanschafprijs, maar ook nog eens op latere, terugkerende kosten.

Microsoft Windows 10 licentie kopen

Bij Q-Advise kunt u zeer voordelig een licentie voor Microsoft Windows 10 kopen. Daarnaast verzorgen onze ervaren inkopers ook graag een andere goedkope licentie voor uw organisatie. U kunt daarbij denken aan onder andere een:

Bespaar ook met een goedkope Windows licentie

Of het nu gaat om het vervangen van de huidige licentiehuishouding of om het aanvullen van tekorten, onze licentie-experts hebben al veel organisaties geholpen. Dit door hun IT budget slimmer te besteden middels de aanschaf van een goedkope Windows licentie voor iedere medewerker. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Neem vrijblijvend contact met ons op, en laat u adviseren over uw licentie-positie door één van onze onafhankelijke experts.

Direct contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief van Q-Advise

Kom in contact