Wat zijn de voordelen van Microsoft Office?

Microsoft is in 2019 begonnen met het uitrollen van hun meest recente versie van Office. Deze versie is een upgrade ten opzichte van de vorige versie, die namelijk in 2016 uitkwam. Elke drie jaar brengt Microsoft een nieuwe versie uit van hun standalone pakket van Office. Het grootste verschil met andere pakketten van Microsoft Office, zoals Office 365 bijvoorbeeld, zit hem vooral in de manier van hoe u uw Office pakket aanschaft. De standalone versie van Office kent vele voordelen, ten opzichte van de andere pakketten. Hieronder zullen wij u uitleggen wat de voordelen van Microsoft Office zijn.

Microsoft Office nu kopen

1.      Kosten

Bij de standalone versie van Microsoft Office betaald u éénmalig een vast bedrag voor uw pakket of versie. Dit betekent dat u geen maandelijkse kosten hebt, u vooraf precies weet wat u betaald en ook weet waarvoor u betaald. U kunt na aanschaf dan ook onbeperkt gebruik maken van uw applicaties, zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

2.      Updates

Wanneer u de standalone versie van Microsoft Office aanschaft krijgt u nog steeds regelmatig updates op het gebied van softwarebeveiliging. Zo hoeft u zich minder zorgen te maken over eventuele beveiligingsproblemen van uw aangeschafte software. Microsoft laat hiermee zien dat zij waarde hechten aan de nazorg van hun reeds verkochte applicaties.

3.      Gebruikersgemak

Bovenstaande leest u de voordelen van Microsoft Office. Werkt u of uw bedrijf liever in een lokale omgeving? Dan is de standalone versie van Microsoft Office het meest geschikt voor u. Deze versie van Microsoft Office is niet-cloud gebaseerd, wat dus betekent dat u in uw eigen lokale omgeving gebruik kunt maken van Office. Zo kunt u vooraf bepalen hoeveel licenties u nodig heeft, zonder dat u daarvoor onnodige extra kosten hoeft te maken.

Handig om te lezen: De verschillende versies van Microsoft Office

Ook tweedehands licenties zijn mogelijk!

Bij Q-Advise snappen wij dat het een uitdaging kan zijn om te weten welke versie van of pakket Microsoft Office het beste bij u past. Daarom geven wij u graag onafhankelijk advies op het gebied van het inkopen van tweedehands software & licentiemanagement. Onze jarenlange ervaring garandeert u de scherpste prijs bij het aankoop van uw tweedehands licenties.

Benieuwd hoeveel u kunt besparen op Microsoft Office licenties? Wilt u gebruikte tweedehands Office 2013,2016 of 2019 kopen? Of wilt u meer weten over Microsoft Office in een Enterprise Agreement, MPSA, CSP of Open License?

Neem contact op met de licentie specialisten van Q-Advise!

Wat zijn de voordelen van Microsoft RDS?

Kom in contact