Wat we doen

Q-Advise heeft een aantal diensten ontwikkeld om klanten optimaal te ondersteunen bij vraagstukken op het gebied van Software Asset Management en alle facetten daarvan, zoals licentiebeheer. We helpen onze klanten een perfecte balans te bereiken tussen de prestaties van hun IT en de bijbehorende kosten door gebruik te maken van onze onpartijdige, onafhankelijke expertise op het gebied van softwarelicenties. Samen met onze klanten stellen we vast hoe hun IT-landschap eruit ziet en wat hun plannen voor de toekomst zijn. Op basis van deze informatie onderzoeken we de beste contract- en licentiestructuur. We selecteren de meest geschikte reseller voor het relevante landschap en helpen onze klanten het maximale uit hun onderhandelingen met de softwarefabrikanten te halen.

In het geval van een audit of een vriendschappelijke beoordeling helpen we onze klanten bij het verminderen of weerleggen van complianceclaims. We kunnen het onderzoek namens u begeleiden en voorkomen dat verkeerd geïnterpreteerde gegevens worden gebruikt om het claimbedrag te bepalen.

Bovendien kunnen we eventuele claims vaak afdekken met behulp van tweedehands licenties tegen sterk gereduceerde tarieven.

U kunt deze diensten rechtstreeks bij ons afnemen, maar wij bieden ook diensten die u ontzorgen op het gebied van Software Asset Management. Onze efficiënte aanpak zorgt ervoor dat we dit bijna altijd kostenneutraal doen. Dit betekent dat de besparingen die we voor u realiseren aanzienlijk hoger zijn dan de kosten van onze inspanningen.

Meer informatie over deze individuele softwarelicentiediensten van Q-Advise is te vinden via onderstaande links:

Q-Advise bestaat uit een team van zeer ervaren en deskundige Software License Consultants die een scala aan Software License Consulting Services leveren voor Microsoft, Oracle, IBM en SAP.

Met behulp van een unieke onderbouwende methodologie adviseren, ontwikkelen en implementeren we oplossingen om uw softwarelicentiepositie vanuit contractueel en commercieel perspectief te verbeteren en optimaliseren. Onze oplossingen zorgen voor meetbare en tastbare resultaten, terwijl we altijd op verantwoorde wijze voldoen aan uw technologische vereisten op korte en lange termijn.

Kom in contact