Wat is Windows 10?

Windows is één van de populairste besturingssystemen van persoonlijke computers en laptops. Met wereldwijd meer dan één miljard installaties, is het besturingssysteem van Microsoft niet meer weg te denken uit ons manier van werken. Om de zoveel tijd brengt Microsoft dan ook een nieuwe versie uit van hun populairste product. Momenteel is Windows 10 de meest recente versie van de reeks besturingssystemen die Microsoft heeft uitgebracht. Met meer dan 400 miljoen actieve gebruikers wereldwijd, kunnen we met overtuiging zeggen dat deze versie van Windows populaire is bij een grote groep gebruikers. Maar wat is Windows 10? Wat kan Windows 10 en, nog belangrijker, wat kan het voor u betekenen? Wij beantwoorden al uw vragen.

Windows 10 nu kopen

Windows 10 als besturingssysteem

Windows 10 is een reeks van besturingssystemen, onderverdeeld in verschillende edities, die allemaal ontwikkeld zijn door Microsoft. Op 29 juli 2015 werd Windows 10 geïntroduceerd aan de wereld en sindsdien zijn gebruikers en bedrijven overgestapt van vorige versies van Windows, naar Windows 10. Het is de eerste versie van Windows die continue feature-updates ontvangt, zoals updates in gebruikerservaring, gebruikersinterface en beveiliging zonder dat u daarvoor nieuwe versies moet aanschaffen.

Multifunctionaliteit van Windows 10

Windows 10 kan geïnstalleerd worden op verschillende apparaten. Zo kunt u Windows 10 installeren op uw persoonlijke computer, laptop, tablet en apparaten die Internet-of-Things (IOT) ondersteund zoals een koelkast of televisie. Omdat het nu mogelijk is om Windows op meerdere apparaten te installeren, is het ook een uitdaging geworden om alle apparaten tegelijk te beheren. Wat als er een nieuwe versie uitkomt, moet elke apparaat dan handmatig geüpdatet worden? Het antwoord is nee. Microsoft heeft hier aan gedacht en is met een oplossing gekomen genaamd Mobile Device Management (MDM). Hiermee kunt u vanuit één managementtool uw apparaten beheren en update.

Ja, ik wil direct advies over Microsoft Windows licenties

Windows 10 pakketten

Voor Windows 10 zijn er verschillende edities van besturingssystemen. Elke editie van Windows wordt gebruikt voor zijn eigen doeleinden en het is van belang dat u weet welke edities er zijn, zodat u weet wat de beste keus voor u is. Microsoft verdeelt Windows in de volgende edities:

  • Windows 10 Home
  • Windows 10 S
  • Windows 10 Pro
  • Windows 10 Mobile
  • Windows 10 Enterprise
  • Windows 10 Mobile Enterprise

Handig om te lezen: Welke versie van Windows is het meest geschikt voor mij?

Gebruikte Windows goedkoop kopen

Het is belangrijk dat u weet welke versie van Windows 10 het beste bij uw wensen en eisen past, zodat u gelijk de juiste editie kan aanschaffen. Wij bij Q-Advise snappen dat de juiste editie aanschaffen lastig kan zijn, zeker wanneer er zoveel edities beschikbaar zijn is het moeilijk om een keuze te maken. Gelukkig staan we bij Q-Advise voor u klaar.

Wij geven u graag onafhankelijk advies op het gebied van het inkopen van Microsoft licenties en gebruikte software & licentiemanagement. U kunt naast nieuwe licenties ook gebruik maken van tweedehands Office licenties. Deze werken hetzelfde als nieuwe licenties, alleen de prijs is voordeliger! U bespaart al gauw 50% op het softwarepakket wat u aanschaft.

Onze jarenlange ervaring garandeert u de scherpste prijs bij de aankoop van uw tweedehands licenties. Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen? Neem contact op met ons!

Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen op Microsoft licenties? Wilt u gebruikte licenties kopen? Of wilt u meer weten over
een Enterprise Agreement, MPSA, CSP of Open License?

Neem contact op met de licentie specialisten van Q-Advise!

Wat is windows 10

Kom in contact