Wat is Microsoft Visio?

Microsoft Visio is een applicatie van Microsoft. Het werd in 1992 uitgebracht en is voor het laatst in 2019 geüpdatet. Visio wordt voornamelijk gebruikt binnen bedrijven om diagrammen te maken, zoals een Flow Diagram, een Business Proces Model, en talloze andere mogelijkheden om diagrammen te maken. Binnen Microsoft Visio bevind zich een groot aanbod van symbolen, vormen en lijnen om heldere diagrammen te maken. Bent u benieuwd naar wat Visio is en wat het voor u kan betekenen? Wij beantwoorden graag uw vraag.

Microsoft Visio nu kopen

Verschillende mogelijkheden

Met Microsoft Visio kunt u uw ideeën, processen of handelingen visueel in één oogopslag weergeven. Bedenk u een situatie voor waarin u met uw team wilt kijken naar een proces, en die te reviewen. U wilt graag precies zien wat de stappen in uw proces zijn, om eventuele knel- en verbeterpunten te kunnen zien. Met Microsoft Visio kunt u een schema maken, waarin u de componenten van Visio kunt gebruiken om dit zo duidelijk mogelijk te weergeven.

Veel opties

Binnen Microsoft Visio is het maken van diagrammen zeer uitgebreid. U kunt simpele, maar ook complexere diagrammen maken. Alles is afhankelijk van wat uw wensen en eisen zijn. De lijst van de hoeveelheid diagrammen die u kunt maken is vrijwel oneindig, omdat u keuze heeft uit honderden sjablonen, tijdlijnen, stroomdiagrammen en plattegronden.

Handig om te lezen: Voor wat kan ik Microsoft Visio gebruiken?

Gemak van Visio

Omdat Visio een vertrouwde ‘Office-achtige’ uitstraling heeft, is het vrij makkelijk om te navigeren door de grafische interface. Omdat Visio een onderdeel is van Microsoft Office, kunt u vrij gemakkelijk uw diagrammen omzetten naar Microsoft Excel, Microsoft Access en Microsoft Sharepoint. Zo kunt u gemakkelijk uw diagram delen met uw team, presenteren en aanpassen als dit nodig is.

Microsoft Visio nu goedkoop aanschaffen

Om Microsoft Visio te kunnen gebruiken binnen uw bedrijf, dient u het eerst aan te schaffen. Bij Q-Advise helpen wij u graag met het aanschaffen van Microsoft Visio en andere bedrijfssoftware. Wij zijn dé expert op het gebied van tweedehands software-licentie. Wist u dat u ook tweedehands software-licenties kunt aanschaffen, in plaats van nieuwe licenties? Deze licenties werken hetzelfde als nieuwe, maar zijn voordeliger! U kunt tot wel 50% besparen op uw software-licenties.

Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen op Microsoft Visio? Wilt u gebruikte Microsoft Visio kopen, of wilt u meer weten over Microsoft Visio? Neem contact op met ons!

Wat is Microsoft Visio?

Kom in contact