Waarom zou u meer voor softwarelicenties betalen als dat niet nodig is?

Software licenties kopen – betaal niet te veel

We kunnen er niet om heen dat elke organisatie softwarelicenties nodig heeft, maar waarom zou uw organisatie voor het kopen van software licenties er meer voor betalen, als dat niet nodig is? Q-Advise is de onafhankelijke specialist op het gebied van tweedehands (Microsoft) licenties. Q-Advise ondersteunt organisaties bij het aankopen van tweedehands software licenties en faciliteert bij het verkopen van overtollige licenties.

??? ???? ?? ???? ????????

Ons team heeft tientallen jaren ervaring in de software- en licentiewereld. Daarmee hebben wij ook een unieke expertise ontwikkeld in de aan- en verkoop van gebruikte softwarelicenties.

??? ?????? ?? ??? ?? ?? ??????????

Hoewel de wereld van tweedehands softwarelicenties vaak een lastige materie en ondoorzichtig lijkt te zijn, kent het team van Q-Advise als geen ander de procedures en de licentieregels.

??? ?????? ??? ???????

Wij hebben in de loop der jaren een netwerk opgebouwd, dat specifiek op deze tweedehands licentiemarkt is gericht. Dit stelt ons in staat om de beste prijs te garanderen bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop. Hiermee kunnen wij organisaties ondersteunen en ontzorgen bij het besparen op licenties bij inkoop of om waarde te creëren uit hun overtollige softwarelicenties.

Software licenties kopen

Als een betrouwbare derde partij tussen kopers en verkopers, hebben we een aantal specifieke diensten zoals bijvoorbeeld

  • waardebepaling
  • leveranciersselectie
  • declaration
  • koopcontracten,
  • due-diligence,
  • transfer etc.

waarmee we (zorg) organisaties een toegewijde en veilige omgeving bieden waarin vraag en aanbod tot elkaar komen tegen de scherpste prijs.

Schroom niet te bellen of ons een e-mail te sturen met uw vragen over het aanbod van (tweedehands) software licenties.

? Bargelaan 200, 2333 CW Leiden
☎️ +31(0)85 06 00 660
? [email protected]

 

Wilt u onafhankelijk advies over softwarelicenties, contractonderhandelingen, cloud optimalisatie, audits, of tweedehands licenties?

Neem contact op met een software & licentie specialist

Kom in contact