Visio licentie

Microsoft Visio stelt gebruikers in staat om op eenvoudige wijze schema’s, plattegronden en databasemodellen te tekenen en processen of infrastructuren in diagrammen om te zetten. Het is daarmee één van de meest populaire business process management tools op de markt. Echter, om het programma rechtmatig te gebruiken en compliance claims te voorkomen heeft u een geldige Visio licentie nodig.

Zeker in grote organisaties lopen de kosten voor dergelijke licenties al snel op. Gelukkig kunt u daar ook flink op besparen. Bij Q-Advise helpen we u namelijk graag bij de aankoop van een tweedehands, maar originele Visio licentie die in de regel tussen de 30% en 70% goedkoper is dan de standaardprijs zoals gehanteerd door LSP’s en Microsoft-resellers.

Bent u ook benieuwd óf en hoeveel u kunt besparen op uw licentiekosten? Neem contact op met één van onze consultants en laat u vrijblijvend adviseren.

Offerte aanvragen

Verschillende versies Visio

In tegenstelling tot wat fabrikanten u vaak doen geloven, bent u niet verplicht om een Visio licentie aan te kopen voor de meest recente versie van de software. Door uw tekorten aan te vullen met oudere, tweedehands licenties schroeft u uw IT uitgaven al snel behoorlijk terug. Daarom vindt u bij Q-Advise licenties voor zowel Microsoft Visio Standard als Professional uit 2010, 2013, 2016 en 2019.

Groot aanbod gebruikte licenties

De Microsoft Visio licentie kan los worden aangekocht. Dankzij een uitgebreid netwerk kunnen we bij Q-Advise ook allerlei andere Microsoft licenties voor u aanbieden. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een:

Microsoft Visio licentie kopen?

Besteed uw IT budget slimmer en kies ervoor om een tweedehands Microsoft Visio licentie te kopen tegen een sterk gereduceerd tarief. Bij Q-Advise voorzien we u graag van onafhankelijk advies en informeren we u over de scherpste deals. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen of neem contact op met één van onze consultants om de mogelijkheden te bespreken.

Direct contact opnemen

Kom in contact