The independent software licensing experts for you

Wilt u als organisatie grip op uw softwarelicenties en aanzienlijke kosten besparen bij de aanschaf van softwarelicenties, zonder dat dit ten koste gaat van innovatie? Dan bent u bij Q-Advise op het juist adres!

Softwarecontracten kunnen namelijk erg complex zijn. Want als u zelf het meest uit een softwarecontract wilt halen, dan dient u als eigenaar van het softwarecontract en uw IT-medewerkers elk klein detail en de spelregels van de software fabrikant te kennen.

Q-Advise heeft als onafhankelijke organisatie, als doel organisaties te helpen met kosten te besparen en inzicht te krijgen in hun licentie positie bij de aanschaf en het beheer van Microsoft, Oracle en IBM-softwarelicenties. Q-Advise kan dit doen, doordat wij jarenlange ervaring hebben met het maken van licentiescenario’s maar ook het uitvoeren van complexe contractonderhandelingen voor verschillende sectoren.

Onze licensing experts hebben vele jaren ervaring met Microsoft, Vmware, Oracle en IBM-licenties. Wij zijn niet gebonden aan software fabrikanten en ontvangen daarom ook geen beloningen/fees van hen voor aan klanten geleverde diensten. Hierdoor kunnen wij geheel onafhankelijk adviseren, of het nu gaat over een licentie-optimalisatie, contractverlenging, inventarisatie van software gebruik of het verbeteren van de commerciële positie tegenover Microsoft,  Q-Advise zal u daarin ontzorgen en kosten besparen, waarbij innovatie intact blijft.

Neem vandaag nog contact op en profiteer van ons onafhankelijk licentie-advies

Kom in contact