Skype for Business license

Met een Skype for Business license maakt u rechtmatig gebruik van de gelijknamige software van fabrikant Microsoft. Het maakt het mogelijk om onder andere online vergaderingen te beleggen met wel 250 anderen, om online presentaties te houden of volgen en om uw bureaublad te delen met anderen.

Het programma is onderdeel van Microsoft Office Professional Plus, maar u kunt er ook voor kiezen om een losse Skype for Business license aan te schaffen en zo IT-kosten te drukken. Daarbij bieden we bij Q-Advise tweedehands Skype licenties tegen zeer aantrekkelijk tarief: tot wel 70% lager dan de standaardprijs!

Offerte aanvragen

Tweedehands Skype for Business licenties

Bij Q-Advise kopen we overtollige en (on)gebruikte licenties op bij onze relaties, waardoor we deze tegen een sterk gereduceerd tarief aan kunnen bieden. Daarmee bent u verzekerd van werkende, originele licenties waarmee u met een gerust hart een eventuele audit of review kunt ontvangen en eventuele compliance claims kunt voorkomen. Wel zo prettig, nietwaar?

Voor al uw Microsoft licenties

We leveren niet alleen een goedkope Skype for Business license, maar bieden u desgewenst het complete pakket. U heeft voor iedere exemplaar namelijk ook licentie een Windows Server en CAL nodig. Daarnaast kunt u bij Q-Advise ook terecht voor licenties voor andere Microsoft producten, waaronder een:

Lagere kosten met een Skype for Business license

Profiteer van alle functionaliteiten, maar dan tegen lagere kosten met een Skype for Business license van Q-Advise. Onze licentie-experts inventariseren uw wensen behoeften en vinden al snel de beste deal; Benieuwd naar de mogelijkheden van Skype for Business voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door één van onze consultants.

Direct contact opnemen

Kom in contact