Publieke sector

Tweedehands software in de publieke sector

Ook in de publieke sector kan tot wel 70% bespaard worden met tweedehands software licenties. Of u nu een overheidsinstelling, zorgorganisatie of een waterschap bent, bij Q-Advise zijn we er om u te ondersteunen bij het besparen op uw software licenties. Naarmate budgeten onder druk staan en  koepelcontracten van onder anderen NVZ, GGZ, Actiz en VGN verdwijnen, is de noodzaak om softwarelicenties tegen hogere kortingen aan te schaffen nog belangrijker geworden. Organisaties in de publieke sector kunnen met gebruikte Microsoft licenties kopen of verkopen tot wel 70% besparen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een ​​deel van uw ICT-uitgaven anders te benutten.

Microsoft offerte voor software licenties aanvragen

Publieke sector: Software licenties verkopen

Naast het aankopen van softwarelicenties biedt Q-Advise overheidsorganen en zorginstellingen de mogelijkheid om (on)gebruikte softwarelicenties te verkopen. Het komt vaak voor, dat organisaties, veelal onbewust, overtollige licenties op de plank hebben liggen. Wij garanderen met ons netwerk en verkoopproces het hoogste bod uit de markt bij verkoop van deze overtollige softwarelicenties.

Expertise en ervaring

Hoewel de kosten bij aankoop van gebruikte licenties erg goedkoop zijn, zeker vergeleken met het aanschaffen van licenties bij een License Solution Provider (LSP) of een ander Microsoft-reseller, blijven wij garant staan voor de juiste ondersteuning. Wij ontzorgen uw organisatie tijdens het gehele traject.

Microsoft licenties kopen of verkopen

Wij hebben veel kennis en ervaring in de software- en licentiewereld. De procedures, die gevraagd worden bij aankoop en verkoop van gebruikte softwarelicenties kennen we als geen ander. Wij hebben de afgelopen decennia een unieke expertise in de inkoop en verkoop van softwarelicenties ontwikkeld. Onze ervaringen bieden u de zekerheid, dat u niet alleen belastinggeld zult besparen dat elders geïnvesteerd kan worden. U zult ook een ambitieus team ervaren, dat uw organisatie met toewijding begeleidt tijdens het (ver)koopproces.

Koepelovereenkomsten met Microsoft

Jarenlang hebben verschillende zorginstellingen gebruik gemaakt van koepelafspraken met Microsoft. Leden van Geestelijke gezondheidszorg (GGZ), MO groep/Sociaal Werk Nederland, Actiz, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN), GGZ Nederland en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) hebben jarenlang geprofiteerd van speciale kortingen  voor het aanschaffen van Microsoft softwarelicenties in het zogeheten Select D-programma.

De speciale kortingsafspraak voor de verschillende overheids- en zorgorganisaties zijn beëindigd door Microsoft. Dat betekent, dat instellingen nu dezelfde Microsoft softwarelicenties als voorheen (moeten) aanschaffen tegen hogere prijzen. Q-Advise voorziet gemeentes, ministeries, zorginstellingen, waterschappen en alle andere (semi)overheidsinstellingen van legale tweedehands licenties met audit-garantie . Het kopen van gebruikte licenties levert zeer interessante besparingen op. De kortingen lopen op tot wel 70% van de prijzen, die u ontvangt van de traditionele resellers (LSP) van Microsoft.

Toegankelijk

Q-Advise heeft toegang tot alle gebruikte (Microsoft) licenties, die er op de markt zijn. Op het gebied van andere softwarefabrikanten kennen we veel ingangen en betrachten we de nodige flexibiliteit. Kortom, Q-Advise maakt de wereld van overtollige softwarelicenties toegankelijk en transparant voor zorgorganisaties, gemeentes, ministeries, waterschappen en overige (semi)overheidsinstellingen. Voor vragen over Microsoft licenties kopen of verkopen of over tweedehands licenties in de publieke sector kunt u contact met ons opnemen. Q-Advise is uw tweedehands licentie-expert. Neem contact op met onze consultants.

Microsoft licenties kopen of verkopen

Neem contact op met onze software licentie specialist

Op de hoogte blijven?

Abonneer op de nieuwsbrief van Q-Advise

Kom in contact