Profiteer van echt onafhankelijk Microsoft licentie-advies met grote besparingen als resultaat.

Als Q-Advise hebben wij het afgelopen jaar helaas vaak moeten constateren dat licentie advies met grote regelmaat wordt verkregen bij partijen ( de zogenaamde Licensing Solution Providers), die direct of indirect verbonden zijn aan Microsoft en belang hebben bij de verkoop van zoveel mogelijk, vaak onnodige softwarelicenties. De noodzaak van onafhankelijk licentie advies is hierdoor nog belangrijker geworden.

Slim besparen op uw softwarekosten met onafhankelijk advies van Q-Advise 

Onafhankelijk advies

Ook dit jaar zullen resellers, samen met vendoren, proberen bij u weer extra software te verkopen. Daarbij staan niet uw wensen of behoeften centraal. In tegenstelling tot deze organisaties, kan Q-Advise wél voor 100% onafhankelijk opereren. Wij hebben immers geen financiële of juridische afspraken met een softwarefabrikant. Wij zijn in staat om de aanbieding van een fabrikant of een reseller binnen een etmaal te analyseren, om vervolgens aan te geven of deze aanbieding passend is. En of de licentieregels in uw belang zijn toegepast.

Lees ook : Audit / Cyber security assement; wat moet ik doen?

Voordelen

Uit onze analyse zijn feitelijk twee resultaten mogelijk:

  • Eerste resultaat; wij geven aan dat het voorstel echt niet beter kan;
  • Tweede resultaat; wij geven aan dat er veel meer uit het voorstel of contract gehaald kan worden (lees: kostenbesparing).

Tweedehands licenties

Onze ervaring is dat resultaat twee in bijna alle situaties de uitkomst is. Besparen kan natuurlijk ook met tweedehands gebruikte licenties. Q-Advise heeft een netwerk ontwikkeld dat specifiek op deze tweedehands licentiemarkt is gericht. Dit stelt ons in staat om de beste prijs te garanderen bij de aankoop, en het hoogste bod bij de verkoop van overtollige gebruikte tweedehands softwarelicenties.

Lees ook : Tweedehands office licenties, waar komen ze vandaan?

Profiteer

Profiteer dit jaar van 100% onafhankelijk software-advies, met grote besparingen als resultaat!

Of het nu gaat om een nieuw Microsoft-contract, een audit, advies bij de onderhandelingen of de aan- en verkoop tweedehands software, Q-Advise komt met oplossingen die u echt verder helpen.

Graag maken we een afspraak om onze werkwijze en aanpak te bespreken.

Kom in contact