Bureau met laptop

Microsoft Volume licenties voor Microsoft Office 2019 Professional Plus

Bijna elke bedrijf en elke organisatie gebruikt vandaag Microsoft Office. Niet alleen de klassieke programma’s zoals Word, Excel en Outlook zijn voor de meeste bedrijven broodnodig, maar ook Skype for Business en OneNote winnen aan populariteit.

Microsoft Office 2019 Professional Plus is een pakket dat samengesteld is op maat van bedrijven. Maar helaas is het ook redelijk prijzig als u voor al uw gebruikers nieuwe licenties moet aankopen. Hoe geraakt u dan aan goedkope licenties voor Microsoft Office 2019 Professional Plus? Goed nieuws, wij kunnen u daarbij helpen.

De voordelen van Microsoft Office 2019 Professional Plus

Het geeft u natuurlijk een comfortabel gevoel om altijd de nieuwste software te gebruiken (al is dat misschien niet altijd nodig, zoals u hier leest). Hoe dan ook hebt u met Microsoft Office 2019 Professional Plus een mooie basis in huis om uw organisatie efficiënt te laten werken. Het bevat alle programma’s die u nodig hebt.

Bovendien is het een zeer duurzame oplossing, u downloadt het programma één keer en betaalt bijgevolg maar één keer. Daarna kan u het eeuwig gebruiken. U hoeft dus geen maandelijkse abonnementen te betalen.

Volgende programma’s zijn inbegrepen in het Microsoft Office 2019 Professional Plus pakket:

  • Microsoft Word 2019, voor gebruiksvriendelijke tekstbewerking
  • Microsoft Excel 2019, voor intelligente tabellen en berekeningsmodules
  • Microsoft PowerPoint 2019, voor aantrekkelijke presentaties
  • Microsoft Outlook 2019, voor vlot mailverkeer
  • Microsoft Access 2019, voor slim databeheer
  • Microsoft OneNote 2019, voor overzichtelijke notities
  • Microsoft Publisher 2019, voor aantrekkelijk promomateriaal
  • Skype for Business 2019, voor een productieve samenwerking

Daarmee hebt u de volledige basisbehoeften van je organisatie ingevuld, en zelfs meer.

Vraag een offerte aan

Zo bespaart u op uw licenties voor Microsoft Office 2019 Professional Plus

U kunt heel wat geld besparen door tweedehands licenties aan te kopen voor uw software. Of het nu specifiek gaat om Microsoft Office 2019 Professional Plus, of om een ander programma. En waarom zou u het uiteindelijk niet doen? Want u kan er tot 70% mee besparen en de functionaliteiten die u krijgt, zijn net hetzelfde. Een softwarelicentie kan bovendien niet verslijten, maar is een statisch iets dat niet inboet aan kwaliteit bij intens gebruik.

Bovendien is het kopen van tweedehands licenties voor Microsoft Office 2019 Professional Plus helemaal wettelijk en compliant. Het Europees Hof oordeelde namelijk in 2012 dat licenties net zo doorverkoopbaar zijn als andere zaken. Degene die de licentie initieel heeft gekocht, is daar ook de eigenaar van en mag dus volledig autonoom beslissen om zijn licentie opnieuw door te verkopen. Net zoals bij auto’s, meubels of kleding.

Bent u op zoek naar de goedkoopste licenties voor Microsoft Office 2019 Professional Plus? Val dan gerust ons online contactformulier in en bespaar tot 70%. Zit de licentie die u zoekt er niet tussen? Geef ons dan gerust een seintje, we gaan er graag naar op zoek voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat SAM voor uw organisatie kan betekenen.

Direct contact opnemen

Kom in contact