Office licenties kopen

Wilt u Microsoft Office-licenties kopen? En wellicht wilt u grote aantallen licenties kopen en kosten besparen, eventueel met legale gebruikte licenties? Voor ondernemers zijn er een aantal opties beschikbaar bij het kopen van licenties, maar het kopen van het juiste pakket voor uw werknemers is meestal niet eenvoudig. Q-Advise adviseert u over welke pakketten het beste zijn en waar u rekening mee moet houden bij uw aankoop. Wij geven u alle informatie die nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen over het kopen van Microsoft Office-licenties.

Prijsinformatie aanvragen bij Q-advise

Goedkope Office licenties

Office-licenties kunnen – zeker voor grote organisaties – behoorlijk duur zijn. Er zijn echter manieren om ze met korting aan te schaffen. Meestal worden licenties gekocht via Microsoft Volume Licensing. Deze optie biedt aanpasbare licentiepakketten en abonnementsopties waarmee bedrijven geld kunnen besparen op hun Office-aankopen. Bovendien bedingen wij kortingen voor bulkaankopen van Office-licenties, waardoor u veel voordeliger uit bent.

Het is de moeite waard om Q-Advise in te schakelen. Wij zijn bekend met de wereld van licenties en kunnen u daarom als geen ander adviseren!

Wat is inbegrepen in een Microsoft Office licentie?

Met een Microsoft Office-licentie krijg je de rechten om alle beschikbare Office-toepassingen te gebruiken, waaronder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher en Access. Afhankelijk van welke versies u aanschaft kunt u tevens extra functies en service krijgen.

Met een Office 365-abonnement krijgt u geavanceerde functies zoals realtime samenwerking en gegevensanalyse. U krijgt ook doorlopende updates voor deze producten met de nieuwste functies. Bovendien bieden cloud-gebaseerde versies gebruikers toegang tot documenten vanaf elk apparaat.

Office licenties kopen goedkoop & levenslang toegang

Met het kopen van Office-licenties krijgt u toegang tot de volledige reeks Microsoft-programma’s. Er zijn veel verschillende soorten licenties beschikbaar. Het is daarom belangrijk om de juiste te kiezen. Q-Advise helpt u hierbij. Wij zorgen ervoor dat u goedkope Office-licenties krijgt met levenslange toegang tot de software.

Ook bieden wij opties voor volumelicenties aan waarmee u als ondernemer meerdere exemplaren van hetzelfde product tegen gereduceerde prijzen kunnen kopen. Dit is vooral van toepassing op bedrijven die toegang willen voor meerdere gebruikers en er op willen besparen. Bovendien biedt volumelicenties extra voordelen zoals technische ondersteuning van Microsoft of gratis upgrades bij nieuwe versies.

Verschil Office 2019 en 2021

Er zijn een aantal belangrijke verschillen bij Office licenties voor Office 2019 en 2021. Office 2019 is de nieuwste versie van de bekende desktoptoepassing, terwijl Office 2021 nieuwe functies introduceert voor meer productiviteit.

Office 2019 heeft veel weg van Office 2016 met enkele kleine updates zoals verbeterde printmogelijkheden, nieuwe formules en grafieken in Excel voor data-analyse en visualisatie, PowerPoint-morph-overgangen om betere presentaties te maken en verbeterde beveiligingsfuncties zoals Click-to-Run virtualisatietechnologie.

Office 2021 biedt daarentegen verbeterde samenwerkingsmogelijkheden met real-time samenwerkingen in Word en PowerPoint, verbeterde Outlook-zoekmogelijkheden voor meerdere accounts, waaronder Exchange Online, Cloud File Storage-integratie met OneDrive for Business, en extra toegankelijkheidsfuncties zoals tekst naar spraak.

Laat u vrijblijvend adviseren door de licentie-experts van Q-Advise! Tel.: +31 85 06 00 660 E-mail: [email protected]

Goedkoop Microsoft Office licenties kopen?

Wij zorgen ervoor dat de licenties die u koopt volledig legaal zijn. Bovendien voorzien we u van bundelpakketten die extra software of services bevatten voor een gereduceerde prijs.

Voordat u Office-licenties aangeschaft moet u ook overwegen of extra functies of services nodig heeft zoals cloudopslag of extra beveiligingsfuncties. Sommige versies van Microsoft Office hebben meer functies dan andere. Het investeren in duurdere versies kan dus een goede optie zijn. Bij Q-Advise krijgt u gericht advies en haalt u het maximale uit uw Office-licenties.

Microsoft Office kopen bij Q-Advise.com voor de beste prijs

Q-Advise.com biedt de beste prijzen voor Microsoft Office-licenties in vergelijking met andere retailers. Wij bieden een breed scala aan opties voor grote zakelijke klanten die meerdere licenties en volumekortingen nodig hebben. Neem contact op met een van onze deskundige medewerkers voor de mogelijkheden.

Hoe weet je of een Microsoft office licentie illegaal is?

Alle legitieme licenties moeten documentatie bevatten zoals productsleutels, installatie-instructies en eigendomsbewijs. Ook de taalversies moeten overeenkomen met uw computersystemen; echte licenties worden altijd geleverd met de juiste taalversies en ondersteuningsservices. Bij Q-Advise bent u verzekerd van legale licenties.

De regels voor gebruikte of tweedehands software

Wanneer u tweedehands of gebruikte Office-licenties koopt bij Q-Advise dan bent u in goede handen. Wij controleren alle licenties voordat de gekochte software op uw computers wordt geïnstalleerd. Hiermee sluiten we mogelijke problemen in de toekomst uit en zorgen we ervoor dat het voor alle betrokkenen duidelijk is welke rechten en verantwoordelijkheden komen kijken bij het bezit van tweedehands of gebruikte Office-licenties.

Heeft u vragen? Neem contact op met Q-Advise!

De medewerkers van Q-Advise helpen u professioneel bij het kopen van Office-licenties. Wij zijn experts en geven u betrouwbaar advies en kunnen al uw vragen of opmerkingen over uw aankoop beantwoorden. Het deskundige personeel van Q-Advise is een toegewijde partij zodat u als klant volledig tevreden bent met de licenties die u koopt.

Neem contact op met Q-Advise en krijg advies over welke Office-licenties geschikt zijn voor uw specifieke behoeften, inclusief welke productopties het beste passen bij uw bedrijf. En vanzelfsprekend gaan we het hebben over kortingen en besparingen zodat u het maximale uit uw investering zult halen.

Wilt u meer informatie over het aanschaffen van Office-licenties? Neem dan vandaag nog contact op met Q-Advise!

Tot slot

Microsoft Office is een populaire software suite die bestaat uit verschillende programma’s voor tekstverwerking, presentaties, spreadsheets en meer. Er zijn verschillende versies van Office beschikbaar, waaronder de Office Professional Plus en de Office Professional. Het Office pakket vereist zoals u inmiddels zult begrijpen een licentie om te kunnen gebruiken.

Als u licenties wilt kopen voor Office zijn er verschillende soorten waaronder de Office Home & Business Standard en de Microsoft Publisher. Met het kopen van Office licenties krijgt toegang tot alle programma’s in het Office pakket en kunt u deze onbeperkt blijven gebruiken.

Bij Q-Advise adviseren we over de zakelijke versies. Deze bevatten extra functies en mogelijkheden zoals het gebruik van cloud services en geavanceerde beveiligingsopties.

Welke versies van Office u ook wil gaan gebruiken voor uw onderneming, geldige licenties zijn onmisbaar. Of u nu kiest voor de Office Professional, de Office Professional Plus, de Office Home & Business Standard of de Microsoft Publisher, een officiële licentie kopen via Q-Advise is altijd de beste optie.

Kom in contact