Microsoft Office licenties kopen

Verschil Office Standard en Office Professional

Bij Microsoft Office Standard en Office Professional zit het verschil in de Office-toepassingen die u kunt gebruiken. Bij Microsoft Office Standard kunt u gebruik maken van Outlook, PowerPoint, Excel, Word, OneNote en Publisher. Wanneer er wordt gekozen voor Professional krijgt u twee extra toepassingen, namelijk Access en Skype for Business. Benieuwd naar wat het verschil is tussen Standard en Professional?

Microsoft Office nu kopen

Het complete overzicht van Microsoft Office Standard vs Office Professional kunt u hieronder terugvinden.

Office standard Office professional
Word 2019
Excel 2019
Powerpoint 2019
OneNote 2019
Outlook 2019
Publisher 2019
Skype for Business
Access 2019

Wat is Microsoft Office en waar wordt het voor gebruikt?

Microsoft Office wordt gebruikt door particulieren en zakelijke gebruikers en kent veel bekende toepassingen zoals: Word, Excel en PowerPoint. Bij deze toepassen worden geen automatische updates verstrekt. Wanneer u gebruik wilt maken van een nieuwe versie, dan moet u het product opnieuw kopen. Deze verschillende versies kunt u nieuw of tweedehands aanschaffen.

  • Word: Hiermee kunt u snel en eenvoudig bestanden maken, bewerken en delen met anderen in een compleet tekstverwerkingsprogramma.
  • Excel: Met deze spreadsheet-applicatie kunt u snel aan de slag met uw budget, takenlijst of financiële analyse. U kunt hiervoor de moderne sjablonen van Excel gebruiken om eenvoudig uw gegevens te analyseren.
  • Powerpoint: Snel en eenvoudig presentaties maken, bewerken, bekijken en delen vanaf elke locatie. Met dit grafische presentatieprogramma kunt u een blijvende indruk achterlaten door het maken van krachtige presentaties.
  • OneNote: Uw digitale notitieblok waarbij het flexibele canvas gebruikt kan worden om uw gedachten te ordenen op onderwerk. Zo kunnen er tags worden gebruikt, maar kunnen er ook items gelabeld worden of belangrijke dingen worden gemarkeerd. Zo kunt u alles op één plek organiseren, waar u ook bent.
  • Outlook: Vanuit één Postvak IN toegang tot al uw e-mailaccounts, agenda’s en bestanden. Eenvoudig schakelen tussen al uw e-mailberichten wat het beheren van uw drukke dagen nog gemakkelijker maakt.
  • Publisher: Een handige app voor het maken van aantrekkelijke en professionele publicaties zonder dat u daar veel tijd aan kwijt bent. Zo kunt u eenvoudig dingen maken zoals wenskaarten, jaarboeken of professionele e-mail nieuwsbrieven.
  • Skype for Business: Eenvoudig en effectief communiceren met uw medewerkers in één applicatie via chat, videoconferencing of via de telefoon. Een praktische communicatieoplossing voor uw gehele organisatie.
  • Access: Eenvoudig uw eigen database-apps maken in een voor jouw bedrijf geschikte indeling. Het is een hulpmiddel waarbij u in een korte tijd eenvoudig zakelijke toepassingen kunt maken.

Heeft u Microsoft Office licenties nodig?

Door het aanschaffen van licenties voor Microsoft Office binnen uw organisatie, kunt u eenvoudig gebruik maken van alle oplossingen voor uw zakelijke mail, het opstellen van offertes en facturen, het geven van presentaties aan uw klanten of voor het bijhouden van uw administratie.  De prijzen voor het aanschaffen van deze licenties kunnen hoog uitvallen. Daarbij kunt u de koop van tweedehands Microsoft licenties overwegen.  Het is hierbij belangrijk dat organisaties grip krijgen op hun huidige software licentie waarbij er wordt gekeken welke optimalisatie mogelijkheden er zijn. Zo kan er flink worden bespaard op het IT-budget.

Office licenties kopen voor zakelijk gebruik

Microsoft Office Professional 2019 eenmalig aankoop is de beste optie als u gebruikt wilt maken van alle opties van Microsoft Office, maar niet gebonden wilt zijn aan een abonnement. U profiteert bij de eenmalige aankoop van klassieke toepassingen van Office. Wilt u het softwarepakket op één computer gebruiken? Dan is Office 2019 de beste oplossing voor u. Zakelijk gebruik bij deze licentie is dan ook toegestaan.

Hoe koop ik goedkoop Microsoft Office 2019 ….?

Er zijn meerdere mogelijkheden bij het afsluiten van een Microsoft contract. Zo kunt u bij Microsoft resellers nieuwe Microsoft Office Standard en Office Professional aanschaffen, maar u kunt ook kiezen voor tweedehands Office licenties. Microsoft resellers hanteren vragen vaak de hoofdprijs voor deze licenties, waarbij ze voor uw organisatie bepalen welke licenties u nodig heeft.

Er is tegenwoordig veel meer mogelijk bij het inrichten van uw IT-infrastructuur. Met de aanschaf van tweedehands licenties kunt tot maar liefst 70% besparen op uw software kosten. De onafhankelijke licentie experts van Q Advise helpen u graag het met maken van de beste keuze voor uw licentiemogelijkheden.

Wat kost het?

De gemiddelde prijs voor een nieuwe Microsoft Office Professional 2019 ligt op ongeveer € 555,00 per licentie. De prijs van Office 2019 is afhankelijk in welke contract vorm u de licenties koopt. Zo kunt u de licenties kopen in Enterprise Agreement, MPSA, Open Value of Open License.  De prijs van gebruikte Office 2019 Profesional is ongeveer 50% goedkoper dan van nieuwe Office licenties. Wilt u exact weten wat een tweedehands Office Standard of Office Professional licentie kost met uw aantallen en in uw situatie?

Office licenties kopen: nieuw of gebruikt?

Bent u op zoek naar Microsoft Office licenties voor zakelijk gebruik? Bij Q Advise kunt u profiteren van 100% onafhankelijk softwareadvies. Hiermee kunt u vervolgens profiteren van Microsoft-producten, afgestemd op uw eigen omgeving en ambities van de organisatie.

Vraag advies of een offerte aan.

 

Kom in contact