Microsoft licentie Experts en tweedehands licenties

Tweedehands licenties, hybride en Cloud scenario’s

‘De Cloud is de toekomst’, horen wij iedereen zeggen. Maar bent u al 100% klaar voor de Cloud? Om optimaal gebruik te kunnen maken van de voordelen van de Cloud én de besparing van tweedehands licenties is Hybride de ideale uitkomst voor uw organisatie. Q-Advise werkt voor u verschillende scenario’s uit zodat óók u tot 70% kunt besparen op uw Microsoft-investering.

100% Audit- en Compliancy Proof met tweedehands licenties

Uw huidige Microsoft-licenties aanvullen of vervangen met tweedehands licenties? Q-Advise biedt u interessante scenario’s en faciliteert met 100% Audit Proof-licenties. Of u nou losse Microsoft licenties koopt of Microsoft Open License, Open Value, MPSA of Enterprise Agreement in combinatie met tweedehands licenties wil gebruiken. Geen probleem, Q-Advise werkt het voor u uit.

Begrijpelijk en bruikbaar advies over tweedehands licenties

Wij helpen u graag verder om het juiste licentiescenario met tweedehands licentie te kiezen dat past binnen uw budget en roadmap. Bepaal zelf hoe en op welk tempo u naar de Cloud gaat. Profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van Microsoft softwarecontracten en –licenties. Q-Advise geeft u bruikbaar en begrijpelijk advies omtrent dit fenomeen met concrete scenario’s.

Vraag vrijblijvend uw tweedehands licentie offerte aan

Helder en onafhankelijk licentie-advies

Wij zien nog steeds dat er fouten gemaakt worden met tweedehands licenties. Wat houdt de EU-jurisprudentie eigenlijk in? Mag ik het internationaal gebruiken? Kan ik tweedehands licenties los aankopen? En kan ik tweedehands combineren met Cloud, Open License, Open Value of Enterprise Agreement-contracten? Q-Advise maakt alle mogelijkheden en onmogelijkheden voor u inzichtelijk.

Kom in contact