Microsoft licensing

Als organisatie moet u uw Microsoft licensing op orde hebben om legaal en volgens de regels gebruik te kunnen maken van diverse software. Zowel voor het Windows besturingssysteem als Microsoft Office, Dynamics of clouddienst Azure moet u over de juiste hoeveelheid geldige software licenties beschikken om problemen en hoge boetes (!) te voorkomen als er een audit of review plaatsvindt.

Direct contact opnemen

Volume Licensing

Microsoft Volume Licensing, of een volumelicentie in het algemeen, houdt in dat men met één licentiecode bepaalde software kan installeren en gebruiken op een groot aantal computers. Het kopen van een dergelijke volumelicentie kan een voordelige strategie zijn, maar er zitten ook vaak bepaalde voorwaarden aan verbonden. De voorwaarden zijn ook afhankelijk of de volumelicenties gekocht of gehuurd zijn; denk aan Cloud abonnementen of gewoon eewigdurende on-premise licenties. Daarom helpen we u graag bij het vinden van de juiste vorm voor uw organisatie.

Q Advise: onafhankelijke Microsoft Licensing experts

Weet u niet of u uw organisatie de Microsoft licensing op orde heeft? Laat dan een compliance check uitvoeren door één van onze consultants. We brengen graag in kaart welke programma’s er geïnstalleerd zijn, welke software er daadwerkelijk gebruikt wordt en of u beschikt over de juiste en voldoende licenties. Hiermee weet u precies wat er aangekocht dient te worden of wat er eventueel aan overtollige licenties verkocht kan worden.

Of wilt u advies over hoe u het meest voordelig nieuwe licenties aan kunt kopen? Een team van oud-medewerkers van resellers, klanten en vendoren van Microsoft software helpt u graag verder. Wij zijn experts op het gebied van Microsoft Licensing, maar dan zonder banden met Microsoft zelf. Dat stelt ons in staat écht onafhankelijk advies te geven. We werken dus altijd in uw belang.

Direct contact opnemen

Ontdek de meest voordelige situatie

Wilt u net als vele andere organisaties ook weten wat uw ideale situatie is om uiteindelijk te kunnen besparen op Microsoft Licensing? Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste veranderingen en zoeken het graag voor u uit. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken.

Ook interessant:

  1. Windows licenties
  2. Office licenties kopen

Kom in contact