Hoeveel versies zijn er van Microsoft Visio?

Microsoft Visio is een softwareapplicatie, gecreëerd door Microsoft, waar diagrammen mee gemaakt kunnen worden. Het voordeel van Microsoft Visio is dat u, vrij eenvoudig, verschillende type diagrammen en schematische documenten kunt maken. Zo kunt u bijvoorbeeld stroomschema’s, plattegronden en databasemodellen maken en dit presenteren. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de grote hoeveelheid symbolen en tekens die in Microsoft Visio zit, waardoor de mogelijkheden vrijwel oneindig zijn. Uiteraard zijn de mogelijkheden van Visio ook beschikbaar in verschillende versies. Zo zijn er verschillende edities en versies van Visio. Bent u benieuwd wat de verschillende versies zijn van Microsoft Office? Wij beantwoorden uw vraag hieronder.

Microsoft Visio nu kopen

Microsoft Visio 2019 Standard vs. Microsoft Visio 2019 Professional

De meest recente versie van Microsoft Visio is in 2019 uitgekomen en kent onder andere de Standard versie en de Professional versie. Wanneer we beide versies met elkaar vergelijken, zien we dat er overeenkomsten en verschillen zijn in mogelijkheden en functies van beide versies. Hieronder vind u een tabel die de Microsoft Visio versies weergeeft.

 

Hoeveel versie zijn er van Microsoft Visio?

 

Visio nu goedkoop aanschaffen

Om Microsoft Visio te kunnen gebruiken binnen uw bedrijf, dient u het eerst aan te schaffen. Bij Q-Advise helpen wij u graag met het aanschaffen van verschillende Microsoft Visio versies en andere bedrijfssoftware. Wij zijn dé expert op het gebied van tweedehands software-licentie. Wist u dat u ook tweedehands software-licenties kunt aanschaffen, in plaats van nieuwe licenties? Deze licenties werken hetzelfde als nieuwe, maar zijn voordeliger! U kunt tot wel 50% besparen op uw software-licenties.

 

Benieuwd naar hoeveel u kunt besparen op Microsoft Visio? Wilt u gebruikte Microsoft Visio kopen, of wilt u meer weten over Microsoft Visio? Neem contact op met ons!

Wat is Microsoft Visio?

Kom in contact