Haal het maximale uit de Microsoft aanbesteding

 width=Microsoft aanbestedingen en de juiste voorbereiding!

Elke overheidsinstelling krijgt er een keer in de zoveel jaar mee te maken; de aanbesteding van het Microsoft contract voor een nieuwe periode. Naast dat het selecteren van de juiste softwarebroker/ LSP partner en licenties een kostbare en tijdrovende aangelegenheid is weten veel overheidsorganen niet goed wat ze willen qua licenties en Cloud services. Dit komt mede door de complexiteit van de materie. 

Alvorens de aanbesteding de markt op komt is het essentieel om ervoor te zorgen dat de juiste keuzes voor de licenties & Cloud producten worden gemaakt. Als organisatie is het van groot belang om goed voorbereid te zijn op de aanbesteding en ervoor te zorgen dat je het maximale uit de aanbesteding haalt. De Microsoft licentie aanbesteding experts van Q-Advise bieden ondersteuning gedurende het gehele aanbestedingsproces.   

De ondersteuning bestaat uit:

  1. Beginnend met een duidelijke interne analyse van de bestaande licenties en contracten 
  2. Het optimaliseren en consolideren van licenties en contracten 
  3. Uitwerken en begeleiding bij het maken van de juiste licentie & contract scenario’s en keuze
  4. Het samen bepalen van de scope van de aanbesteding 
  5. Het volledig schrijven van de aanbesteding i.s.m. het inkoopteam van jullie organisatie. 

De voorbereidingen voor de aanbesteding begint in veel gevallen meer dan een jaar voordat de aanbesteding daadwerkelijk in de markt gezet moet worden. Q-Advise helpt organisaties bij het maken van de juiste keuzes en het bepalen van de strategie om ervoor te zorgen dat de aanbesteding succesvol verloopt. Daarnaast wordt er gekeken naar de beschikbare koepelcontracten, waarbij organisaties kunnen profiteren van afspraken die al gemaakt zijn. Uiteraard wordt gekeken of deze afspraken past binnen de wensen en behoeftes van de organisatie. 

Zorg ervoor dat jullie organisatie goed voorbereid is op de Microsoft aanbesteding en haal het maximale uit deze kans met de hulp van de licentie en aanbestedingen specialisten van Q-Advise. Zo ben je verzekerd van de juiste partner, licenties  en prijzen voor de komende jaren.

Profiteer optimaal van de aanbestedingsdiensten van Q-Advise! 

Neem contact op met ons!

Kom in contact