Geef niet langer te veel geld uit aan softwarelicenties!

Veel bedrijven, zorginstellingen en overheden geven nog steeds te veel geld uit voor hun (Microsoft) licenties. Door gebruik te maken van standaard Microsoft contracten en raamcontracten, denkt u de beste deal voor uw licenties te krijgen. Of misschien gelooft u dat dit de enige manier is om softwarelicenties te kunnen aankopen? Werk samen met Q-Advise en bespaar echt op uw licenties. U ontvangt van ons meerdere voorstellen en koopt alleen maar licenties voor de software die u ook daadwerkelijk gebruikt.

U koopt wat de leverancier bepaalt

Microsoft contracten bieden vaak hoge kortingen op productsets die door de leverancier worden geselecteerd. Daarmee koopt u dus ook licenties voor software die u in de praktijk wellicht helemaal niet gebruikt. Daarnaast wordt u mogelijk gedwongen om het meest uitgebreide pakket te kopen. In beide gevallen geldt: is het aanbod van de leverancier het gunstigste pakket voor u, of het meest winstgevend voor de leverancier? Kennis is macht. Daarom stelt Q-Advise haar expertise graag beschikbaar om uw contract optimaal uit te kunnen onderhandelen. Hierdoor betaalt u alleen voor de softwareproducten die u daadwerkelijk nodig heeft, volledig onder uw eigen regie met veel lagere prijzen als gevolg.

Werk samen met Q Advise

Q-Advise voert voor u een interne audit uit, zodat u precies weet welke software u gebruikt en welke licenties en metrieken hier het beste bij passen. Wij analyseren uw licentiepositie. U ontvangt van ons meerdere licentiescenario’s, voor de beste passende oplossing tegen de beste condities en prijzen. Hiermee bespaart u veel geld en krijgt u precies wat u nodig heeft.

U koopt, u bepaalt

Laat Q-Advise ervoor zorgen dat u veel geld bespaart op uw licentiekosten. Bepaal zelf wat u koopt en gebruikt. Neem vandaag nog contact op en wij vertellen u graag hoe wij dit voor u kunnen realiseren.

[email protected]

+32 3 500 5581

+31 8 506 00660

Kom in contact