Geef niet langer teveel geld uit aan Microsoft licenties!

Veel Belgische zorginstellingen en overheden, geven nog steeds teveel geld uit voor hun (Microsoft) licenties. Door gebruik te maken van zorgkoepelafspraken en raamcontracten, denkt u de beste deal voor uw licenties te krijgen.

Of misschien gelooft u dat dit de enige manier is om licenties te kunnen aankopen? Werk samen met Q-Advise en bespaar echt op uw licenties. U ontvangt van ons meerdere voorstellen en koopt alleen maar licenties in voor de software die u ook daadwerkelijk gebruikt.

U koopt wat Microsoft bepaalt

Zorgkoepelprijsafspraken en raamcontracten bieden vaak hoge kortingen op productsets die door de leverancier worden geselecteerd. Daarmee koopt u dus ook licenties in van software die u in de praktijk helemaal niet of nauwelijks gebruikt. Of u wordt gedwongen om het meest uitgebreide pakket te kopen. In beide gevallen geldt: is het aanbod van de leverancier het gunstigste voor u of het meest winstgevende voor de leverancier?

Onbekend, maakt onbemind. Daarom wijst Q-Advise u er graag op dat u zelf uw contract kunt uitonderhandelen. Zodat u alleen betaalt voor de softwareproducten die u daadwerkelijk nodig heeft, volledig onder uw eigen regie met vele lagere prijzen als gevolg.

Werk samen met Q-Advise

Q-Advise voert voor u een interne audit uit, zodat u precies weet welke software u gebruikt en welke licenties hier het beste op passen. Wij optimaliseren uw licentiepositie. U ontvangt van ons meerdere licentiescenario’s, voor de beste passende oplossing tegen de beste condities en prijzen. Hiermee bespaart u veel geld, en krijgt u precies wat u nodig heeft.

U koopt, u bepaalt

Heeft u zorgkoepelprijsafspraken of een raamcontract en denkt u dat dit de beste mogelijkheid is om Microsoft licenties te kopen? Laat Q-Advise ervoor zorgen dat u veel geld bespaart op uw licentiekosten. Bepaal zelf wat u koopt en gebruikt. Neem vandaag nog contact op en wij vertellen u graag hoe wij dit voor u realiseren.

U kent ons van:
23e colloquium ICT & gezondheidszorg
 width=

Kom in contact