Slim besparen met tweedehands licenties

Moet u de komende periode uw licentiepositie aanvullen met licenties. Of bent u bezig met een nieuw Microsoft contract?
Denkt u dan eens aan tweedehands licenties. Steeds meer grote en ook kleinere organisaties besparen op de IT-kosten door gebruik te maken van tweedehands gebruikte licenties. 

Waarom meer betalen dan nodig?

Er is niets mis mee om een beetje rond te kijken. Om te zien of de on-premise Microsoft licenties die u aankoopt niet een stuk goedkoper kunnen worden aangeschaft.

Want ook uw organisatie kan zijn geld maar één keer uitgeven, dus waarom meer betalen dan nodig is! De besparing kan oplopen tot ruim 60% van de nieuwprijs en ook nog eens 100% legaal en volledig auditproof. Het belangrijkste verschil met nieuwe licenties is, dat ze al een keer eerder gebruikt zijn door een andere organisatie.

Prijsinformatie aanvragen

Groot tweedehands licentie aanbod

Vrijwel alle Microsoft producten zijn tweedehands beschikbaar. Van Office 2019, Windows Server, SQL Server, Project tot aan RDS CALs. Er is praktisch elke Microsoft licentie te koop waar u naar zoekt. Wij maken het u graag gemakkelijk om de licenties aan te kopen en in gebruik te nemen.

Tweedehands licenties in combinatie met Cloud

We denken graag met u mee over de mogelijke scenario’s. Uiteraard bespreken wij graag hoe andere organisaties gebruik hebben gemaakt van deze besparingsmogelijkheid. Tweedehands licenties kunnen eenvoudig ingezet worden in uw Microsoft contract zoals Open License, Enterprise Agreement, MPSA, Open Value. Natuurlijk ook in combinatie met een Cloud (Office365) oplossing, waardoor een hybride omgeving ontstaat. Voor veel organisaties is dit dé ideale oplossing als ze nog niet 100% klaar zijn voor de Cloud.

Bekijk het aanbod

Q-Advise biedt scherpste prijs en hoogste bod

Q-Advise heeft een netwerk ontwikkeld,dat specifiek op deze tweedehands licentiemarkt is gericht. Dit stelt ons in staat om de scherpste prijs te garanderen bij aankoop en het hoogste bod bij verkoop. Hiermee kunnen wij uw organisatie ondersteunen en ontzorgen bij het besparen op licenties bij aankoop of om waarde te creëren uit gebruikte overtollige softwarelicenties

Vertel.… wat is uw wens?

Wilt uw organisatie een waardebepaling ontvangen van uw ongebruikte Microsoft licenties? Of wilt u juist gebruikte licenties aanschaffen om kosten te besparen op uw Microsoft licentie-investering?

Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Prijsinformatie aanvragen   Direct contact opnemen

 

 

Kom in contact