Aanbestedingen softwareleverancier

Software Aanbestedingen en Tenders

Zodra uw organisatie een nieuwe ICT, software-leverancier of reseller nodig heeft, of indien u uw bestaande contract niet zonder slag of stoot wilt vernieuwen, krijgt u te maken met een aanbesteding – ook bekend als offerte-aanvraag of tender. En vanaf een bepaalde grootte dient uw aanbesteding zelfs te voldoen aan de Europese richtlijnen voor aanbestedingen.

Q-Advise is in staat om u te helpen met uw aanbesteding. Wij stellen samen met uw IT-afdeling vast aan welke eisen de nieuwe leverancier en diens producten minimaal dienen te voldoen. Vervolgens schrijven wij voor u de offerte-aanvraag en we adviseren u over de te gebruiken evaluatie-methodiek. We begeleiden daarna het volledige proces van uitschrijving, vragenrondes, de beoordeling van de offertes, de selectie van de nieuwe leverancier en het onderhandelen van het uiteindelijke contract.


Neem contact op met onze specialisten

Aanbestedingsplan

Wij helpen u om uw wensen en eisen op de juiste wijze in de offerte-aanvraag te krijgen:

  • Welke eisen zijn absoluut kritisch?
  • Welke eisen zijn niet kritisch, maar wel zeer belangrijk?
  • Welke eisen hebben verder een concrete meerwaarde voor uw bedrijf als geheel?
  • Welke eisen zijn van belang voor één specifieke afdeling binnen uw bedrijf?
  • Hoe wegen deze eisen tegenover het streven om zo goedkoop mogelijk in te kopen?

Q-Advise brengt uw software-wensen in kaart en helpt u met het selecteren van de beste leveranciers, tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. U betaalt zo niet teveel. Onze service biedt een heldere en gestructureerde aanpak van uw software-aanbesteding. Q-Advise assisteert in alle fasen van de totstandkoming van uw nieuwe software-contract. Bel ons nu!

Zoekt u experts voor onafhankelijk advies, aanbesteding van een broker, contract-onderhandelingen, on-premise & cloud optimalisatie?

Vraag het de specialisten van Q-Advise!

Kom in contact