world-map

Software & broker aanbestedingen

Zodra uw organisatie een nieuwe ICT, software-leverancier of reseller nodig heeft, krijgt u te maken met een aanbesteding. Dit geldt ook wanneer u uw bestaande contract niet zomaar wilt vernieuwen. Een aanbesteding is ook wel bekend als offerte-aanvraag of tender. En vanaf een bepaalde grootte dient uw aanbesteding zelfs te voldoen aan de Europese richtlijnen voor aanbestedingen.

Realiseer besparingen en creëer grip

Duidelijk en onafhankelijk advies

Meer dan 200 onderhandelingen uitgevoerd

Q-Advise ondersteunt u tijdens het gehele traject

Q-Advise is in staat om u te helpen met uw aanbesteding. Wij stellen samen met uw IT-afdeling vast aan welke eisen de nieuwe leverancier en diens producten minimaal dienen te voldoen. Vervolgens schrijven wij voor u de offerte-aanvraag en adviseren we u over de te gebruiken evaluatie-methodiek. We begeleiden daarna het volledige proces van uitschrijving, vragenrondes, de beoordeling van de offertes, de selectie van de nieuwe leverancier en het onderhandelen van het uiteindelijke contract.

Wij helpen u om uw wensen en eisen op de juiste wijze in de offerte-aanvraag te krijgen:

  • Welke eisen zijn absoluut kritisch?
  • Welke eisen zijn niet kritisch, maar wel zeer belangrijk?
  • Welke eisen hebben verder een concrete meerwaarde voor uw bedrijf als geheel?
  • Welke eisen zijn van belang voor één specifieke afdeling binnen uw bedrijf?
  • Hoe wegen deze eisen tegenover het streven om zo goedkoop mogelijk in te kopen?

Aanbestedingsplan

Q-Advise brengt uw software-wensen in kaart en helpt u met het selecteren van de beste leveranciers, tegen de meest aantrekkelijke voorwaarden. Zo betaalt u niet te veel. Onze service biedt een heldere en gestructureerde aanpak van uw software-aanbesteding. Q-Advise assisteert in alle fasen van de totstandkoming van uw nieuwe software-contract.

Vraag het ons!

Zoekt u experts voor onafhankelijk advies, aanbesteding, contract-onderhandelingen, on-premise & cloud optimalisatie? Vraag het de specialisten van Q-Advise!

Veelgestelde vragen

Wie is Q-Advise?

Zie ons als uw onafhankelijke gids in de wereld van softwarelicenties en cloudservices. We zijn hier om u te leiden door de complexiteiten van leveranciers zoals Microsoft, Salesforce, IBM, Oracle, SAP, VMWare en anderen grote vendoren.

We zorgen ervoor dat uw behoeften altijd centraal staan.

Wat kan Q-Advise voor mij doen?

Onze expertise ligt in het omzetten van de ingewikkelde wereld van softwarecontracten en licentiestructuren in een duidelijke, kosteneffectieve maatwerk strategie voor uw bedrijf.

Van het onderhandelen over contracten tot het optimaliseren van uw cloud- en software-assets, richten we ons op het creëren van meer grip, besparen van geld en het verminderen van onnodige kosten.

Waarom is Q-Advise uw partner?

In tegenstelling tot velen in de markt, zijn wij loyaal aan u, niet aan softwareleveranciers als Microsoft, Salesforce of Oracle.

We zijn volledig onafhankelijk, wij hebben geen partnership, wij zijn vrij van de invloed van commissies of andere commerciële afspraken met softwarefabrikanten.

Ons advies is in uw belang, geworteld in meer dan 50 jaar gezamenlijke ervaring en toegewijd aan uw succes.

Hoe behaalt Q-Advise resultaten?

Onze benadering is grondig en op maat gemaakt. We duiken diep in uw huidige softwaregebruik, toekomstige behoeften en best practices  om strategieën te ontwikkelen die niet alleen kosten besparen, maar ook in lijn zijn met uw langetermijndoelen.

Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om de status quo uit te dagen en voorwaarden te onderhandelen die Microsoft en hun partners niet direct aanbieden.

Kan Q-Advise helpen bij niet-Microsoft leveranciers?

Absoluut! Hoewel we gespecialiseerd zijn in Microsoft, strekt onze expertise zich uit tot IBM, Salesforce, AWS, Oracle, SAP, VMware, Outsystems en meer.

We zijn uitgerust om verschillende licentie-uitdagingen aan te pakken bij verschillende leveranciers.

Ik ben geïnteresseerd! Wat moet ik nu doen?

Dit horen we vaker! Laten we een gesprek plannen om jullie software uitdaging te bespreken. Wij zullen onze aanpak  presenteren en wat dat voor jullie kan opleveren.

Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar slimmere, kosteneffectieve software- en cloudoplossingen.

Klik hier om contact op te nemen

Zij gingen u voor

Verder praten

Kom in contact

Nederland
Bargelaan 200,
2333 CW Leiden
+31 85 06 00 660
[email protected]

België
Rue Abbé Cuypers 3,
1040 Brussels
+32 3 456 27 05
[email protected]

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over ons bedrijf, tips over je Microsoft-licenties en andere handige artikelen!